Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Baci Dreams Love Slave Sæt i Net var 1

Baci Dreams Love Slave Sæt i Net

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Slip kontrollen og lad dig forføre i dette fængslende sæt fra Dreams by Baci, som giver dig og din partner idelle muligheder for at udforske det erotiske og sanselige univers.

Sættet består af en halterneck-monokini i et sort transparent net-materiale, der ikke overlader meget til fantasien. Hertil medfølger matchende blindfold og manchetter i ligeledes netkvalitet, dog lidt tættere og med en foring, som ikke gør det muligt at se igennem.

Blindfold og manchetter er yderst smukke i deres udforming og design, med mange fine detaljer som transparente flæser langs kanterne, satinsløjfer og satinbindebånd.

Sættet er one-size og passer de fleste mellem str. 36 og 42. Monokinien justeres let ved hjælp af bindebåndene i nakken og på ryggen. Nederste del kan reguleres i de justerbare stropper rundt om hoften. Manchetterne lukkes ved hjælp af en diskret velcrolukning.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS