Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Baci Ternet Grøn Nederdel og Top Sæt var 1

Baci Ternet Grøn Nederdel og Top Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vis din uskyldige side på den frækkeste måde!

Skoleuniform sættet består af en lille hvid bindetop samt en sexet mini-nederdel i ternet look.

Uniformen giver fantasien vinger og indbyder til erotiske lege.

Bindetoppen er fresmtillet i 94% polyester og 6% spandex. Og nederdelen er fremstillet i 100 % polyester.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flot
Mike - 16. jun. 2021
Vildt lækkert
Produkter
José - 22. aug. 2020
Hvis man ligger i den større end af størrelses intervallet, som er skrevet, er det meget småt. jeg passer normalt en 40 - 42 og jeg kan ikke passe det. Men ellers et sexet produkt
Ikke som forventet
Camilla - 1. may. 2020
Synes ikke helt det levede op til mine forventninger. Mine bryster er normalt en b cup men kunne ikke få dem til at sidde pænt. Manglede strømperne til ar fuldende looket. Bedre held næste gang
Mit første kostume var ikke den store succes
Liz - 8. apr. 2020
Jeg er en str L med timeglasfigur, deværre var størrelsen M/L ikke lige til min pasform. Nederdel kunne godt trækkes lidt op, så numsen stak ud, men det blev en smule spændt. Materialet er dog super kvalitet og det blev leveret dagen efter jeg havde bestilt det, FANTASTISK!
Super fint og frækt kostume
Julie - 20. jan. 2020
Mit første kostume fra sinful og jeg var ret nervøs for onesize. Jeg er normalt M/L og ret høj, men med elastik bagpå skørtet og bindebånd i toppen passer det helt perfekt. Fint med hvide lange strømper til. Det kan virkelig noget! Levering super hurtig som altid. Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber et kostume fra sinful.
Godt køb
Lau - 21. dec. 2019
Synes kostumet passede godt, selvom jeg var lidt skeptisk ved det af det var en one size, og jeg tænkte det kan umuligt passe. Men både underdel og overdel passede rigtig godt og jeg er normalt en størrelse 36, men synes faktisk det sad overraskende godt og var meget sexet. Kan anbefales hvis det er en fantasi man har.
Mit første kostume til sexleg
Kris - 10. aug. 2019
Min kæreste havde længe snakket om, at han enormt godt kunne tænke sig at se mig i et sexet skolepigekostume, men jeg har været meget tilbageholdende, fordi jeg var bange for at se buttet og usexet ud. Kvinderne på billederne ligner pornostjerner og modeller, og, ja... Det gør jeg sgu ikke rigtigt. Jeg er en størrelse M/L i de fleste ting, med en meget gennemsnitlig figur - måske lidt på den "bløde" side, så tanken om at have et lavtaljet kostume på som viser min mave frem var meget ubehageligt for mig. Jeg endte med at købe dette kostume alligevel, fordi det betød så meget for min kæreste, og jeg gerne ville gøre hans fantasi til virkelighed.... Og jeg fortryder overhovedet ikke, at jeg købte dette sæt! Til min lettelse sidder skørtet også super godt i taljen på mig, så den behøver faktisk slet ikke sidde lige så lavt som på modellen for at se rigtig fin ud - og så ser det ret sødt ud, når røven stikker ud på bagsiden ;-) Da jeg tog det på første gang og overraskede min kæreste var han ellevild! Jeg måtte snurre rundt flere gange så han kunne nyde synet af mig inden han endelig hoppede på mig. Helt sikkert et af de bedste køb jeg har gjort mig!
Frækt og sjovt
Simone23 - 29. mar. 2017
Fin kvalitet til en go' pris. Hvis man har en fantasi om at være eller være sammen med en skolepige, så kan jeg klart anebefale det. Meget frækt og passer også OK. Det blir ikke mit sidste kostume herfra.
Fræk skolepige
Anonymous - 13. mar. 2024
Outfittet får enhver kvinde til at føle sig som en fræk skolepige. Det indbyder til sexede scenarier som lærerstuderende, og du kan udleve dine fantasier fuldt ud.
Maskinoversat fra sinful.se
Passer perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er som forventet
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS