Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Energie Kegel Exerciser Til Bækkenbundstræning  var 1

Energie Kegel Exerciser Til Bækkenbundstræning

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Energie Kegel Exerciser er en slank ergonomisk formet bækkenbundstræner, som giver yderst effektive resultater. Energie Kegel Exerciser vejer en del og giver derfor dine bækkenbundsmuskler kamp til stregen, lidt på samme måde som vægtene i fitnesscentrerne giver dine resten af din krop modspil. Med et stærkt bækkenbund vil du opleve øget sensitivitet i skeden, du vil bedre kunne mærke sammentrækninger i skeden og resultatet af dette vil være mere nydelse ved sex og onani. Sådan træner du: Læg dig godt til rette på din seng eller en yogamåtte på gulvet. Det er vigtigt at du lægger dig på ryggen og sikre dig at du har en eller flere puder under hovedet. Bøj dine knæ og placer dine fødder fladt mod gulvet/senge. Forsøg at slappe fuldstændig af i hele kroppen. Når du føler dig parat til det, placeres Energie Kegel Exercisers ene ende forsigtigt ved din skedeåbning. Brug evt. en god glidecreme, det gør oplevelsen endenu mere simpel. Herefter skal du knibe omkring bækkenbundstræneren og via dine bækkenbundsmuskler trække Energie Kegel Exercisers på plads oppe i skeden. Træk meget forsigtigt Energie Kegel Exercisers lidt ud af skeden igen og gentag herefter øvelsen. Forsøg at time dine vejrtrækning så den naturligt passer til dine muskelsammentrækninger. Denne øvelse, skal du starte med at gøre i ti minutter om dagen i to uger og herefter fem minutter om dagen. Gør det evt. om aftenen når du alligevel ligger i din seng. Energie Kegel Exercisers kan også bruges som en effektiv g-punkts stimulator. Prøv evt. at eksperimentere med massage af dit g-punkt med Energie Kegel Exercisers. Du kan evt. gøre det i forbindelse med endt bækkenbundstræning, her vil du også være ekstra sensitiv. Historien om Energie Kegel Exerciser: Energie Kegel Exerciser blev skabt af Dr. Arnold Kege. Det oprindelige formål med Energie Kegel Exerciser var at hjælpe kvinder der havde problemer med inkontinens. Med tiden viste resultatet med Energie Kegel også at kvinderne begyndte at opleve seksuelle forbedringer, og de kvinder, der ikke havde oplevet orgasmer i årevis begyndte at få dem!

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt Produkt til Bækkenbundstræning
Sofie B - 1. may. 2014
Energie Kegel Exerciser er super til bækkenbundstræning. Jeg har brugt produktet næsten dagligt over en periode og kan allerede mærke forskel :-) Kan kun give produktet min bedste anbefaling.
Lækker Kvalitet
B - 21. oct. 2012
Energie Kegel Exerciser er af virkelig god kvalitet. Jeg bruger den i kombination med bækkenbundskugler, da den kræver lidt mere tid end kuglerne (der passer sig selv). Den kan dog med fordel bruges som forspil til sex, så træning kombineres med nydelse. Din partner kan derved hjælpe med træning og nyde godt af det bagefter ;-)

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS