Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Basix Rubber Works Dildo med Sugekop var 1

Oversigt

Basix Rubber Works Dong fra Pipedream er den ideelle dildo til dig, der ønsker fyldig og realistisk stimulation. Dildoen har et tydeligt hoved og en let året overflade, der gør den ekstra stimulerende i brug. I bunden har Basix Rubber Works Dong en indbygget sugekop, der gør det muligt at nyde dildoen håndfrit, hvis den sættes fast på en jævn og hård overflade.

Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med dildoen så oplevelsen med den bliver forstærket og den i øvrigt bliver mere behagelig at føre ind. Efter brug bør du rengøre dildoen med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

Mål: Basix Rubber Works Dong er i alt 29 cm lang, hvoraf ca. 19,5 cm kan indføres. Dildoen er 5 cm i diameter på det bredeste sted.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det virkelig bedste
Anonymous - 13. mar. 2024
Da jeg åbnede pakken, gik det op for mig, hvor stor den var. Den er meget større i virkeligheden, end man tror. Lavet af meget godt materiale, ser ægte ud og føles meget ægte. For kun 270 SEK er den alle pengene værd.
Maskinoversat fra sinful.se
Fredagshygge
Anonymous - 13. mar. 2024
Robust dildo til dem, der synes, at størrelsen betyder noget. Sugeproppen sidder godt fast, og materialet er blødt og smidigt. Et godt køb, hvis du vil prøve lidt større...
Maskinoversat fra sinful.se
Kære...
Anonymous - 13. mar. 2024
Da jeg åbnede pakken og så den, var jeg lidt nervøs som en tidligere bedømmer. Den ER stor. Men åh, hvor er den dejlig! Min partner er omtrent lige så stor, og vi har ledt efter en dildo med sugekop, som vi kunne bruge sammen, og som kunne fylde mig på samme måde, som han gør. Mission fuldført! Jeg ville heller ikke have en, der prøvede at ligne den ægte vare med hensyn til farve, så den helt sorte er også et fuldt point! Jeg fortryder ikke dette køb et sekund!
Maskinoversat fra sinful.se
MONSTER PENIS DELUXE
Anonymous - 3. may. 2017
For at være ærlig var jeg ikke særlig forsigtig, da jeg bestilte den, men valgte den, fordi den virkede som en fremragende erstatning for en slidt gammel følgesvend. Chokket kom, da jeg modtog pakken... Men det stoppede ikke noget. Et år senere er den meget velbrugt og en favorit i min samling. På grund af dens store størrelse kræver den et skvæt glidecreme og lidt opvarmning, men den følelse, den giver - HALLELUJAH. Man føler sig fyldt til randen, men man vil næsten have mere. Bare tanken om, hvor stor denne dildo er, gør dig ekstra tændt. Sugeproppen er praktisk, hvis du vil have det sjovt alene og vælger at sætte den fast på en passende overflade, f.eks. hovedgærdet, gulvet osv. Som partner er det meget værdsat at se på. Den massive størrelse kan virke skræmmende ved første øjekast, men det er et fantastisk nydelsesredskab, som bør prøves, hvis man er på udkig efter noget særligt. Bliv ikke forskrækket, hvis den er svær at vænne sig til i første forsøg!
Maskinoversat fra sinful.se

Basix Rubber Works Dildo med Sugekop

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS