Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Basix Rubber Works Naturtro Dildo med Sugekop 19 cm var 1

Basix Rubber Works Naturtro Dildo med Sugekop 19 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Basix Rubber Works Naturtro Dildo med Sugekop 19 cm er det oplagte valg, hvis du drømmer om en realistik og potent dildo til frække håndfri lege.

Det let kurvede skaft med kugler er delikat dekoreret med årer og ender ud i et flot markeret penishoved. Det sørger for at stimulationen rettes mod dine mest erogene zoner, hvad enten du nyder den vaginalt eller analt.

Med sin kraftige sugekop er Basix særligt velegnet, når du leger håndfrit og eksempelvis tager dig en fræk doggy-styler under bruseren. Du kan også invitere din partner med i legen, for din naturtro ven fungerer også perfekt i et harness.

Dildoen har en fuld længde på 19 cm, hvoraf du kan indføre de 14 cm, og diameteren måler 4 cm. Den er fremstillet i USA af ftalat- og latexfrit gummi, der gør den super fleksibel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tryk på nęsen.
Lil - 6. apr. 2019
Virkelig fleksibel og fųles ret godt. Robust sugekop. Det dufter dog stęrkt selvom jeg har vasket det mange gange og luftede det. Lugten ser ikke ud til at forsvinde, og derfor bliver den pakket igen og lagt i bunden af skuffen!
0
Lugt
Anonymous - 13. mar. 2024
Lugten er svær at ignorere
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS