Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Basix Rubber Works Universal Harness var 1

Basix Rubber Works Universal Harness

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Drømmer I om at eksperimentere med fræk strap-on sex? Så kommer I godt fra start med Basix Rubber Works Universal Harness.

Dette begyndervenlige harness giver jer anledning til masser af nye lege. Med et forstykke i neopren, der føles behageligt mod huden og justerbare stropper i nylon, er remmene lette at indstille.

Der medfølger 3 silikone O-ringe i forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at skifte dildoen ud alt efter stemning og lyst. Ringene måler henholdvis 3 cm, 4 cm og 5 cm i indre diameter og kan også bruges som penisringe

Basix Rubber Works Universal Harness passer et taljemål på op til 101 cm, og omkredsen til lårret måler 61 cm. Vær opmærksom på, at dildo hertil skal købes seperat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Komfort til god pris!
JJ - 9. aug. 2019
Min kæreste og jeg har længe ønsket at involvere en strap-on dildo når vi har sex, og besluttede os endelig for at købe en. Det tog os længe om at vælge harness, da komfort er meget vigtigt, og vi gerne ville have noget som sad rart og ikke havde for mange distraherende snore osv. Vi fandt denne på siden, og synes at den så god ud. Vi valgte at købe den, selvom vi var bange for at prisen ville betyde, at det ikke nødvendigvis var en særlig høj kvalitet harness. Men tværtimod! Da vi skulle bruge den var den nem at tage på og justere, og den sidder komfortabelt omkring hofterne og lårene, og der er intet der skarver eller lignende hvor det ikke skal. Det er et super godt produkt til en rigtig god pris, og vi vil helt klart foreslå andre at købe den!
Sele
Anonymous - 13. mar. 2024
Et godt produkt til begyndere. Prisen matcher kvaliteten.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS