Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bathmate Goliath Penispumpe var 1

Bathmate Goliath Penispumpe

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Bathmate Goliath er den største og kraftigste penispumpe på markedet. Den er udviklet til at øge størrelsen på din penis - dog ikke vedvarende men kun imens du bruger den samt et stykke tid efter.

I forhold til normale penispumper kan Bathmate Goliath danne et langt større vakuum om din penis, fordi den bruges i vand. Bathmate Goliath penis pump kan øge penisstørrelsen både i længden og bredden. Har du ikke prøvet en penispumpe før, anbefaler vi dig at kigge på Bathmate Hercules som er mindre i størrelsen.

Du kan benytte Bathmate penispumperne både i brusebad og badekar.

Sådan bruger du Bathmate Goliath: - Fyld Bathmate med vand fra bruseren. - Hold på bunden af Bathmate, så vandet ikke løber ud af ventilen. - Placer penis i Bathmate og tryk den ind mod kroppen for at skabe vakuum. - Slip grebet, når du føler, der er skabt et passende vakuum og fortsæt dit brusebad. - Pump yderligere, hvis du føler, den er ved at løsne sig fra sit vakuum. - Efter ca. 15 min. trykker du på udluftningsventilen, og den løsner sig fra penis.

Mange mænd opnår en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For den veludrustede!
K.P. - 1. nov. 2012
Nu skal dette ikke være en anmeldelse omkring penis-størrelser, men jeg valgte denne, fordi jeg er ret godt udrustet. Og det har jeg ikke et eneste øjeblik fortrudt. Jeg bruger den for det meste under bruseren men har også prøvet i badekar en enkelt gang - det var virkelig godt. Jeg bruger pumpen inden onani. Det kan varmt anbefales.
Plads til forbedringer
J. Doe - 21. oct. 2012
Der skal bruges megen kraft til at trykke gummi-fjederen sammen, hvilket gør det svært at holde pakningen omkring "roden" tæt. Især fordi pakningen er helt flad og det er kroppen altså ikke. Et badekar er et must, da ovennævnte problem gør den tæt på umulig at anvende under bruseren. Problemet er dog størst i starten, hvor der ikke er noget nævneværdigt vaccum. Man kunne måske afhjælpe problemet med en ekstern pumpe? Produktet fremstår i høj mekanisk kvalitet og jeg er ret sikker på at ovennævnte forslag vil forbedre ydelsen. Med til historien hører at jeg måler 20cm og måske skulle have nøjedes med Hercules udgaven. Jeg tester gerne begge dele såfremt Sinfull vil sponsorere forsøget eller dele heraf. ;)
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS