TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Bathmate Goliath Penispumpe var 1

Bathmate Goliath Penispumpe

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Bathmate Goliath er den største og kraftigste penispumpe på markedet. Den er udviklet til at øge størrelsen på din penis - dog ikke vedvarende men kun imens du bruger den samt et stykke tid efter.

I forhold til normale penispumper kan Bathmate Goliath danne et langt større vakuum om din penis, fordi den bruges i vand. Bathmate Goliath penis pump kan øge penisstørrelsen både i længden og bredden. Har du ikke prøvet en penispumpe før, anbefaler vi dig at kigge på Bathmate Hercules som er mindre i størrelsen.

Du kan benytte Bathmate penispumperne både i brusebad og badekar.

Sådan bruger du Bathmate Goliath: - Fyld Bathmate med vand fra bruseren. - Hold på bunden af Bathmate, så vandet ikke løber ud af ventilen. - Placer penis i Bathmate og tryk den ind mod kroppen for at skabe vakuum. - Slip grebet, når du føler, der er skabt et passende vakuum og fortsæt dit brusebad. - Pump yderligere, hvis du føler, den er ved at løsne sig fra sit vakuum. - Efter ca. 15 min. trykker du på udluftningsventilen, og den løsner sig fra penis.

Mange mænd opnår en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For den veludrustede!
Nu skal dette ikke være en anmeldelse omkring penis-størrelser, men jeg valgte denne, fordi jeg er ret godt udrustet. Og det har jeg ikke et eneste øjeblik fort... Læs mere
K.P. - 1. nov. 2012
Plads til forbedringer
Der skal bruges megen kraft til at trykke gummi-fjederen sammen, hvilket gør det svært at holde pakningen omkring "roden" tæt. Især fordi pakningen er helt flad... Læs mere
J. Doe - 21. oct. 2012

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS