Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bathmate Hydrodouche Analskylle  var 1

Bathmate Hydrodouche Analskylle

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Bathmate Hydrodouche er en ny og effektivt anal douche til dig, der eksperimenterer med anal stimulation. 

Med Bathmate Hydrodouche kan du skylle dig ren, inden analleg, så du får de bedste forudsætninger for en nydelsesfuld oplevelse og du undgår ubehagelige overraskelser midt i legen.

Hvor en almindelig anal douche indeholder en begrænset mængde vand, kan Bathmate Hydrodouche indeholde en større mængde, så du har mulighed for at gøre dig selv ren hurtigere og med færre udskylninger. 

Samtidig giver Bathmate Hydrodouche dig mulighed for at styre vandtrykket, så du nemt kan finde det vandtryk, der er mest behageligt for dig. 

Bathmate Hydrodouche indeholder alle de dele, der er nødvendige, for at kunne rengøre dig selv analt.

Sådan bruger du Bathmate Hydrodouche: Saml Bathmate Hydrodouche på samme måde, som du ser i videoen her på siden. Hæng derefter beholderen op i brusestangen med den medfølgende strop og sørg for at beholderens åbning vender opad.

Fyld beholderen til randen med kropstempereret vand, påsæt regulator-klipsen og indstil vandtrykket som du ønsker det. Sprøjt forsigtigt vandet op bagtil og gå herefter på toilettet og lad vanden ryge ud i toilettet. For at gøre skyllerøret mere behageligt at føre op, kan du smøre det ind i glidecreme, inden du bruger det. Gentag processen, indtil det føltes helt rent og vandet, der ryger ned i toilettet, ser rent ud.

Når du er færdig med at bruge Bathmate Hydrodouche, skal du sørge for at gøre den del, der føres op, grundigt rent. Vi anbefaler at du bruger varmt vand og en antibakteriel Sexlegetøj Rengøring. I forbindelse med rengøringen skal du sørge for, at alt vandet bliver tømt ud af slangen og at din Hydrodouche er ordentlig tør, inden du pakker den væk. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS