TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Bathmate Hydromax3 Penispumpe var 1

Bathmate Hydromax3 Penispumpe

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

819,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Penisring Sæt 3 stk
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Bathmate HydroVibe Tilbehør til Penispumpe
449,00 kr.
Inkl. moms
Valgt Farve:

Oversigt

Bathmate Hydromax3 Penispumpe er designet til mænd med en penisstørrelse på op til 7,6 cm i erigeret tilstand.

Pumpen bruges i vand, hvor kombinationen af vakuum og vandtryk skaber en midlertidig penisforstørrelse og en mere potent rejsning.

Sådan bruger du Bathmate Hydromax3 Penispumpe: - Sørg for at den bløde ring nederst på pumpen er sat godt fast til pumpen.  - Sæt den lille grå tip for enden af pumpen i låst position og fyld pumpen med vand. - Mens du står i badet, slap af og sæt pumpen omkring penis. - Med pumpen i en opadgående vinkel, lås op for den grå tip og start med at pumpe. - Pump, indtil den nederste sorte del af pumpen er så sammenpresset, at du kan ikke kan pumpe mere. - For at få det bedste resultat, udløs trykket efter et par minutter og gentag det hele 2-3 gange over en periode på 10-15 minutter.  

Brugen af pumpen er giver dig mulighed for at glæde dig selv og din eventuelle partner med mere længde, mere fylde og en hårdere erektion.

Kombinér eventuelt pumpen med en penisring eller Bathmate HydroVibe for en vibrerende og længerevarende rejsning. 

Obs! Det er ikke muligt at skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den ofte og f.eks før sex, vil du opleve, at det giver en god effekt. Mange mænd opnår også en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

MærkeBathmateProduktvægt (g)295Fuld Længde (cm)22Indre Dybde (cm)18Diameter (cm)5.5Indre Diameter (cm)5Strækbar DiameterJaPrimært MaterialePC (Polycarbonat)Andre MaterialerRubberFarveKlarAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberVakuum funktionSprogKinesisk, Italiensk, Spansk, Japansk, Portugisisk, Tysk, Fransk, Engelsk, RussiskSKU22019
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Positivt overrasket
Det var med en vis skepsis, at jeg købte den her penispumpe. Jeg er nok det, man kalder en shower og ikke en grower, men desværre er det ikke overvældende, hva... Læs mere
Anonym - 4. dec. 2019

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS