Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
BeauMents Twosome Fun Vibrerende Penisring var 1

BeauMents Twosome Fun Vibrerende Penisring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vil du og din partner prøve en helt ny oplevelse under sex? Så bør I tjekke BeauMents Twosome Fun Vibrerende Penisring ud.

Den særlige udformning med både penis- og testikelring i et brugervenligt design hjælper dig til en længerevarende og mere fyldig erektion.

Twosome har 2 kraftfulde og lydsvage motorer med 10 frække og pulserende vibrations indstillinger. Vibrationerne stimulerer hele skaftet samtidig med, at den markante vibrator forkæler hende klistoris under samleje.

Vibrationerne kan enten styres via medfølgende fjernbetjening eller på on/off knappen på selve penisringen. Den er desuden både vandtæt og genopladelig for masser af varieret leg.

Fremstillet i strækbart og fleksibelt silikone. Der medfølger USB-kabel til opladning, fjernbetjening og opbevaringspose i satin.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tab af forsyning
Anonymous - 12. oct. 2022
Ryster og klemmer ja. Jeg synes ikke, at jeg kan mærke mere i min penis. For en kvinde kunne vibrationerne bestemt mærkes, men det var en virkelig akavet model at dele. Den bliver ikke siddende på det rigtige sted og rammer det mest følsomme sted på en kvinde ret dårligt.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS