TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Bedroom Battle Hot Summer Days Udvidelsespakke var 1

Bedroom Battle Hot Summer Days Udvidelsespakke

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

69,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Nu kan I forvandle jeres soveværelse til en pirrende slagmark med Bedroom Battle Hot Summer Days udvidelsespakken. Få et nyt sæt af krigskort og gevinstkort med sommer tema til jeres Bedroom Battle kortdæk for et uartigt twist til jeres sommerdage. 

I spiller for at vinde, men det kan også være sjovt at tabe. Brug krigskortene til at vinde gevinstkort med sexede udfordringer. Kortene strækker sig fra milde skinny-dipping planer til mere uartige udfordringer, såsom at se hvem der kan gå længst fra hoveddøren uden tøj på - vinderen får tre minutter af oral sex. 

Find på strategier for at vinde de udfordringer, du helst vil afprøve, og nyd spillets mange gevinster. Spilleren med flest gevinstkort vinder og får lov at vælge et sidste sexet krigskort til at afslutte spillet. 

Er I i humør til en quickie eller et maraton, der varer hele natten? Spillet kan justeres, så det varer ligeså længe, som I ønsker.

NOTE: Dette er ikke et komplet spil, og I skal have Bedroom Battle basisspillet for at kunne bruge denne udvidelsespakke.

MærkeTingletouch GamesProduktvægt (g)68IndeholderKort, InstruktionerFuld Længde (cm)9Bredde (cm)6FarveFlere farverSprogEngelskSKU26490
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS