Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Belladot Astrid Lille Dildo Vibrator var 1

Belladot Astrid Lille Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Pir og forkæl dine indre og ydre nydelsespunkter med denne lille solstråle kaldet Astrid fra Belladot. Den nybegynder-venlige dildo vibrator har et bølget skaft og 7 trommende vibrationsindstillinger der kan bringe dig i godt humør.

Påfør lidt vandbaseret glidecreme på den fløjlsbløde silikoneoverflade, inden du lader den glide på din klitoris eller ind i din vagina. Eksperimentér selv med de 3 vibrationshastigheder og 4 vibrationsmønstre selv, eller giv vibratoren til din partner som en del af et sanseligt forspil.

Den vandtætte Astrid vil med glæde forkæle dig i brusebadet og er også let at rengøre med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring. Den bruger 2 x AAA-batterier, der sælges separat.

Pakken indeholder en opbevaringspose. Vi anbefaler, at du fjerner batterierne fra vibratoren, når den ikke er i brug for at forlænge dens levetid.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS