Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Belladot Evelina Menstruationskop var 1

Belladot Evelina Menstruationskop

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Evelina Menstruationskop fra Belladot er et behageligt og praktisk alternativ til bind og tamponer. Bedre for dig, din pengepung og for miljøet.

Den bløde silikone kop sættes op i skeden, hvor den opsamler dit menstruationsblod. Herefter tømmes og rengøres den efter behov. Helt uden lugtgener!

Koppen er nem at sætte op. Du folder den sammen, fører den ind og når du slipper den, folder den sig ud og sidder herefter sikkert og godt, uden du ikke mærke den.

Du kan bruge koppen ved både svag og kraftig blødning, og du kan endda svømme, dyrke sport og sove med den. Koppen er allergivenlig og latexfri.

Evelina findes i 2 modeller: S/M til kvinder under 30, som ikke har født vaginalt og M/L til kvinder over 30, eller som har født vaginalt.

Vidste du, at 9 ud af 10 kvinder, der prøver en menstruationskop siger, at de vil fortsætte med at bruge den, og anbefale den til andre...

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jeg kan spare penge.
Mitten - 3. aug. 2020
Denne kop sparer virkelig på pengene og miljųet:). Virkelig nem at bruge, sidder behageligt, fųles underlig i starten, men sidder naturligt efter et stykke tid. Nem at vaske, vil ikke stinke, hvis den vaskes ordentligt. Du kan også koge den, så der er ingen grund til at kųbe en ny efter et par år :)
0
Det virker.
kik-pea - 13. jan. 2020
Virkelig praktisk. Fungerer også godt på rejser. Så skal du selvfųlgelig også tage kophåndklęder med. Ikke hårdt, men bųjer lidt.
0
Hele 10+
anonym - 11. nov. 2019
Emballagen er smuk og kapaciteten er fin. Den smukke marineblå farve og skala er praktisk.
0
God
Sanna - 3. jan. 2019
Når du fųrst har lęrt at tage koppen i og ud, er det absolut det nemmeste menstruationsbind, jeg har prųvet. Selv en stor stųrrelse fųles ikke "stor" på nogen måde. Det er også rart at bade under menstruation. Produkt af hųj kvalitet.
0
Hųjt anbefalet
A - 7. apr. 2018
Jeg har brugt menstruationskopper nu i over et årti. Dette er min tredje menstruationskop og den bedste indtil videre. Hųjt anbefalet. Komfortabelt og god. Jeg ved dog ikke, om jeg er helt enig i, at man pludselig skal få den stųrre stųrrelse på sin 30 års fųdselsdag. Jeg synes, man kan holde sig til den mindre stųrrelse, indtil man får bųrn. Men vi er alle forskellige, så hvad ved jeg.
0
Super glad
Anonymous - 5. feb. 2019
Jeg vil aldrig gå tilbage til bind og tamponer, denne kop er fantastisk! 12 timer uden lækage og endda plads til mere + et enkelt design, der gør det nemt at tage den ind og ud!
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS