Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Belladot Greta Mini Vibrator var 1

Belladot Greta Mini Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Drømmer du om at udforske det erotiske univers lidt dybere og leder du derfor efter en diskret starter vibrator, så er Greta Mini Vibrator fra Belladot perfekt til dig.

Den beskedne størrelse gør dog ikke Greta mindre effektiv. Dens bølgede design føles dejligt pirrende mod din følsomme hud, når du lader de skønne vibrationer forkæle din klitoris eller gradvist vænner dig til indvendig stimulation.

Greta Mini Vibrator er nem at betjene. Du tænder for de kraftige vibrationer med et enkelt vrid på bunden af vibratoren, og så er du på vej mod nye orgasme højder.

Vibratoren er fremstillet i lækkert ABS-plast og har én kraftig vibrations hastighed. Den bruger 1 x AA-batteri, der købes separat.

Da Greta er vandtæt, kan du sagtens forvandle badetid til legetid. Vibratoren er 11,5 cm lang med en indførbar del på 8 cm og en diameter på 1,8 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For svag
BL - 28. jan. 2023
Fin og behagelig lille vibrator. Dog synes jeg vibrationerne er for svage, og jeg er ikke vild med, at man skal dreje bunden for at tænde og slukke den.
Fantastisk til dem, der kęmper
Omlemat - 2. feb. 2020
Jeg har endometriose og vaginisme og kęmper med de mindste ting. Med denne fandt jeg endelig en, der faktisk var lidt lille, hvilket var fantastisk! Kųber den nęste i rękken nęste gang for at teste den, håber jeg så kan bruge den til at ųve/tręne videre. Fantastisk!
0
Larmer!
Anonym - 16. apr. 2020
Fungerer godt, og at den er ribbet er et plus! Den er dog for stųjende!! Når du tęnder den ved at dreje den (på sųlvdelen) fųles det risikabelt at bruge den i bruseren.
0
Beskeden, men effektiv
Anonymous - 2. aug. 2023
Upåklageligt produkt, men i de indledende faser
Maskinoversat fra sinful.fr
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS