Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Belladot Monica Lille G-Punkts Vibrator var 1

Belladot Monica Lille G-Punkts Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Pir og forkæl dit G-punkt med en lille solstråle i form af denne Monica fra Belladot. Denne nybegynder-venlige vibrator har ingen problemer med at finde dit følsomme indre nydelsespunkt med sin perfekte kurve og sine blide vibrationer.

Påfør lidt vandbaseret glidecreme på den fløjlsbløde silikone overflade, inden du skubber spidsen ind. Når den er der, hvor du vil have det, kan du eksperimentere med de 3 vibrationshastigheder og 4 vibrationsmønstre for at finde ud af, hvilke der giver dig tåkrummende orgasmer.

Den vandtætte Monica er en dejlig legekammerat til badet og er også let at rengøre med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring. Den bruger 1 x AA-batteri, der sælges separat.

Opbevar den i den medfølgende pose mellem legene. Vi anbefaler, at du fjerner batteriet fra vibratoren, når den ikke er i brug for at forlænge dens levetid.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS