Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Beppy Soft + Comfort Tampons Dry 8 pcs var 1

Oversigt

Beppy Dry Comfort er et smart og behageligt alternativ til tamponer til "den tid på måneden". Det er en lille, blød lyserød tampon, som er 5 cm lang og 3 cm høj. Det bløde svampe-materiale gør den nem at sætte op, fordi den tilpasser sig din indre anatomi. Den er udviklet af et team af gynækologer, som har tænkt nøje over svampens specielle form.

Beppy tampon er designet specielt til kvinder, som ønsker total bevægelsesfrihed under sport, rejser, svømning og endda under sex. Svampen har en god sugeevne og sikrer, at du forbliver ren og tør, når du bruger den.

Beppy tampon er et engangsprodukt. Du kan bruge den imellem 4-8 timer, alt afhængig af hvor meget du bløder. Tamponerne findes også i en "wet" udgave, hvor svampen er påført vaginal intimcreme. Prøv evt. begge slags, og find ud af, hvilke der passer bedst til dig.

Bemærk: Beppy anbefales ikke til sex, hvis din partner er meget lang, da svampen så kan blive skubbet langt tilbage i skeden.

Sådan bruger du Beppy tampon: 1. Vask dine hænder grundigt. 2. Tag svampen ud af pakken. Du kan evt. gøre den våd eller smøre den ind i lidt glidecreme, inden du sætter den op.  3. Tag ved den mellem din tommel- og pegefinger og pres den sammen. 4. Den er nemmest at sætte op, hvis du står op med det ene ben på fx en stol. 5. Brug din anden hånd til at "åbne", og sæt så svampen så langt op, som du kan. 6. Når du skal have svampen ud, så brug samme prodedure. Du kan med fordel vaske dig forneden, hvorved svampen vil blive våd og derfor nemmere komme ud. 7. Svampen må IKKE smides i toilettet.

 

MærkeBeppy
Fuld Længde (cm)3
Indførbar Længde (cm)3
Diameter (cm)5
Antal8
Primært MaterialePolyurethan
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Hollandsk
SKU12936
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker men umulig at få ud
Helle - 8. may. 2022
Første forsøg med sex med beppy gik ret fint, ingen lækage, masser af sex! Da den skulle ud, var det SVÆRT, men jeg fik den til sidst ud! Prøvede så igen, da den skulle ud kunne jeg slet ikke mærke den… Helt væk! Endte ved lægevagten… Prøvede lige igen, samme resultat, lægevagten… smider resten ud :-( ævævæv
Ka ik leve uden
PU - 22. jun. 2016
De virker 100%! De er bløde, så manden mærker ingenting, og derfor behøver man ik tænke på andet end bare at nyde hinanden. Jeg har ik blødt igennem endnu, og pakken er brugt ;) De er lette sætte op, men øvelse gør mester i at få dem ud.... ;) Det er nok eneste minus de første par gange. Men ellers ka jeg kun anbefale dette produkt! Ka som sagt ik leve uden ;)
Genial, men besværlig
T. - 31. jul. 2013
Jeg fik anbefalet de her tamponer af en venide og efter at ha' læst anmeldelserne herinde blev jeg nødt til at prøve dem. De lød lidt for gode til at det kunne være rigtigt, så jeg var meget spændt. De virkede perfekt! Hverken jeg eller min partner kunne mærke dem og vi synes begge at de var helt geniale! Helt indtil jeg skulle ha' tamponen ud igen, hvilket viste sig at være lidt af en udfordring. Den var kommet så langt op, at den var ret svær at få ud så det tog noget tid før det lykkes og derfor kan jeg kun give den 4 stjerner. Indtil nu har jeg kun prøvet tamponerne den ene gang og det er svært at sige, om tamponen kun kom så langt op fordi det gik ret vildt for sig, da vi var sammen, og fordi vi nød hinanden et par gange, eller om min anatomi bare ikke helt passer til disse tamponer. Jeg regner med at prøve dem igen og se om de er nemmere at få ud, hvis man kun har sex én gang med den i.
Optimalt
NH - 17. feb. 2013
Hvorfor dette ikke er et produkt der kan købes i Matas/apoteket er mig en gåde, da det jo vil gøre livet, særlig under menstruation, så meget lettere for så mange. Jeg ville ønske jeg havde opdaget det meget tidligere! Det ville være helt optimalt, hvis I også førte de to andre str. og ikke kun M som i gør i dag. Jeg har dog (og det skal jeg selvfølgelig ikke garantere er en god ide) klippet dem til, så de bedre "passer" da de ellers er lidt store. Men alt i alt, store roser herfra.
En klar anbefaling
Iben - 26. nov. 2012
Jeg havde fået nyt herrebekendtskab og grundet fyldte kalendere havde vi aftalt en date 5 dage ude i fremtiden. Det betyder jo selvfølgelig, at vi rigtigt lagde i kakkelovnen til en hed romance den pågældende dag. Desværre får jeg menstruation, og lige pludseligt er gode råd dyre. Jeg kontakter selvfølgelig sinful.dk, og lægger kortene på bordet: "Jeg har menstruation og jeg skal have sex - kan vi gøre noget?". Svaret er 'soft tampons'. Jeg havde godt nok hørt om konceptet 'sponges'/'soft tampons' før i amerikanske film, men jeg havde aldrig rigtigt tænkt videre over brugen af dem. Jeg får tilsendt produktet, og så rejser der rigtigt mange spørgsmål? Hvordan får jeg den op, for den forekommer mig lidt stor? Hvordan for jeg den ud?. Begge spørgsmål som jeg var sikker på, at jeg nok skulle kunne finde svaret på. De væsentlige spørgsmål var så om ville den holde? Og ville han opdage det? De er lidt tricky at få op de første par gange, men det finder man hurtigt ud af. De er desuden super nemme at få ud. De holder 100% styr på menstruationen og han har ikke opdaget dem endnu. Så nu har jeg brugt dem flere gange, og jeg kan kun sige, at det er simpelthen for sent i mit liv at jeg har opdaget 'soft tampons'! De er mildest talt geniale. Hvordan de kan have eksisteret i så mange år, uden at det er blevet en fast del af danske kvinders sortiment, er mig virkeligt en gåde.

Beppy Soft + Comfort Tampons Dry 8 pcs

149,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS