Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Beppy Soft + Comfort Tampons Wet 8 pcs var 1

Beppy Soft + Comfort Tampons Wet 8 pcs

149,00 kr.126,65 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Beppy Wet Comfort er et smart og behageligt alternativ til tamponer til "den tid på måneden". Det er en lille, blød lyserød tampon, som er 5 cm lang og 3 cm høj. Det bløde svampe-materiale gør den nem at sætte op, fordi den tilpasser sig din indre anatomi. Den er udviklet af et team af gynækologer, som har tænkt nøje over svampens specielle form.

Svampene er påført en vaginal intimcreme, som gør brugen af dem meget behagelig. Beppy tampon er designet specielt til kvinder, som ønsker total bevægelsesfrihed under sport, rejser, svømning og endda under sex. Svampen har en god sugeevne og sikrer, at du forbliver ren og tør, når du bruger den.

Beppy tampon er et engangsprodukt. Du kan bruge den imellem 4-8 timer, alt afhængig af hvor meget du bløder. Tamponerne findes også i en "dry" udgave, hvor svampen ikke er påført vaginal intimcreme. Prøv evt. begge slags og find ud af, hvilke der passer bedst til dig.

Obs: Beppy Wet anbefales ikke til sex, hvis din partner er meget lang, da svampen så kan blive skubbet langt tilbage i skeden.

Sådan bruger du Beppy tampon: 1. Vask dine hænder grundigt. 2. Tag svampen ud af pakken og tag ved den mellem din tommel- og pegefinger og pres den sammen. 3. Den er nemmest at sætte op, hvis du står op med det ene ben på f.eks. en stol. 4. Brug din anden hånd til at "åbne", og sæt så svampen så langt op, som du kan.  5. Når du skal have svampen ud, så brug samme prodedure. Du kan med fordel vaske dig forneden, hvorved svampen vil blive våd og derfor nemmere komme ud. 6. Svampen må IKKE smides i toilettet.

MærkeBeppy
Fuld Længde (cm)3
Indførbar Længde (cm)3
Diameter (cm)5
Antal8
Primært MaterialePolyurethan
FarvePink
SprogHollandsk, Fransk, Engelsk, Tysk, Spansk
SKU12935
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Imponerende!
Mette - 1. dec. 2020
Svampen fungerede langt bedre end min kæreste og jeg havde forventet. Han var især lidt skeptisk til at starte med, men konstaterede, at der faktisk ikke var skyggen af menstruation. Man kan have sex på helt almindelig vis - også oral. Det var dog lidt udfordrende at få svampen ud igen første gang, men anden gang havde jeg fundet teknikken. Det er vigtigt at sætte den op, så den lille hank/det lille hul, man kan sætte fingeren ind i, vender nedad.
Ka ik leve uden!
PU - 21. jun. 2016
De virker 100%. Bløde og behagelige, manden mærker intet, så man ka bare nyde hinanden uden at tænke på noget som helst andet... Meget nemme at få op! Øvelse gør mester i at få ud ;) Ka uden tvivl anbefale dette produkt!! Som sagt længere nede: flere antal i en pakke ville ik skade ;)
kanont produkt
martin dahl - 20. nov. 2013
Et super produkt. Man kan havde sex mens der er russer på besøg, og efter min kæreste smag dejlig nemme at betjene og bruge. Der er intet dårligt, andet end større antal pakker vil være dejligt.
Genial opfindelse
Louise - 24. apr. 2013
Beppy er intet mindre end en genial opfindelse! Det ER virkelig muligt at nyde sin partner uden at han har den ringeste anelse om, at det er 'den tid på måneden'. De kan også anvendes under sport, sauna osv. De er forholdsvis nemme at sætte op, men det kræver lige lidt træning at få dem ud. Det er dog ikke noget problematisk! Jeg giver dem 5 stjerner ud af 5!
God lųsning!
Ulrika - 21. nov. 2019
Perfekt til lejligheder, hvor du ikke ųnsker at skulle bekymre dig om menstruation! Det eneste minus er, at det kan blive lidt tųrrere, når man har sex, og at det bagefter ikke altid er så nemt at få den ud, men det er muligt. Min partner har kommenteret, at den kan męrkes i starten, hvis man ikke har fået den langt nok ind, men så er det fint. Slet ikke noget griseri for mig, der ikke har så meget menstruation.
0
Flere intense dage i måneden
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kunne sagtens give en pris til opfinderne af disse. Beppys Wet Comfort-tamponer blev sat på prøve, og de blev testet i tæt kontakt under menstruationen med god succes. At bruge en tampon øgede endda nydelsen. Så længe du sørger for renlighed og tager det roligt, når du fjerner tamponen, vil der ikke være nogen komplikationer. I et dybere hulrum kan disse blive væk uden for fingrenes rækkevidde, men fra mit eget hul samlede jeg dette op ganske ubesværet.
Maskinoversat fra sinful.fi
Det bedste produkt
Anonymous - 1. dec. 2015
Jeg stødte første gang på Beppy-tamponer for et par år siden. Jeg undrede mig over, at der ikke blev reklameret for dem nogen steder, men det gør der stadig ikke... Jeg synes, de er nemme at bruge, og fordi de er bløde og uden tråde, er de meget mere behagelige at bruge end almindelige tamponer. Den eneste ulempe er den høje pris og det faktum, at de ikke fås i almindelige butikker... De fungerer også rigtig godt under sex, men kan komme ret dybt. Det har dog ikke været noget problem for mig at fjerne dem. Jeg anbefaler dig at prøve!!!
Maskinoversat fra sinful.fi
Super nem at bruge
Anonymous - 13. mar. 2024
Disse tamponer er nemme at bruge, bløde og fungerer godt, hvis du vil have sex under din menstruation :)
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS