Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bettie Page Picture This Spanking Bat var 1

Bettie Page Picture This Spanking Bat

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Bettie Page Picture This Spanking Bat er det ideelle redskab til dig, der vil eksperimentere med spanking for første gang. Battet er en del af den nye Bettie Page serie, der er inspireret af den berømte pin-up pige og som er særligt velegnet til dig, der foretrækker blide smæk.

Med Picture This Spanking Bat får du et smukt spanking bat, der er pyntet med et stort sort/hvid billed af Bettie. Forsiden og bagsiden har forskellige overflader og giver derfor to forskellige følelser, når de rammer huden.

Bettie Page Picture This Spanking Bat leveres i en diskret, sort opbevaringsæske, der på indersiden er pyntet med 12 billeder af Bettie Page. I æsken får du også et samlekort og en nøglering.

Hvis du er ny indenfor spanking og pisk vil du måske ha' glæde af at læse vores blogindlæg 'Vælg det rigtige redskab til pisk og spanking", som du finder på Sinful.dk/blog.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS