Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Biggi G-Expert G-punkts Vibrator var 1

Oversigt

Biggi G-Expert G-punkts Vibrator er den ideelle vibrator til dig, der gerne vil eksperimentere med g-punkt stimulationen. Vibratoren har en bøjet spids, der gør det nemt at stimulere g-punktet, mens de dejlige vibrationer forkæler dig. Biggi G-Expert kan også brugs til klitoris stimulation og til anal stimulation, så den er et rigtig godt valg, hvis du ønsker en effektiv og alsidig vibrator.

Biggi G-Expert er lavet i ABS-plast, der giver den en glat og hård overflade, som er perfekt til den faste g-punkt stimulation, der er nødvendigt for at opnå dybe g-punkts orgasmer.  Vi anbefaler at du bruger vibratoren sammen med en vandbaseret glidecreme og at du bruger en sexlegetøj rengøring til at rengøre den med, når du er færdig.

Vibratoren har en totallængde på 12 cm og den er 2-2,5 cm i diameter, hvilket gør den særligt velegnet til begyndere. Obs! Vibratoren bruger 1 AA-batteri, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den bedste lille smølf
Pernille - 18. jan. 2018
Dette er nummer 2 jeg har købt. Den første er blå og bliver derfor kaldt smølfen (den er lille og blå) det er det bedste køb jeg har gjort og jeg har prøvet andre men denne er nu den bedste. Smølfen er ved at være lidt slidt
God til lidt af hvert.
Glad kunde - 11. jul. 2016
Synes det er en rigtig god vibrator! Har brugt den både analt og til klitoris, hvilket den er god til! Vibarationen er ikke for hård eller for lav! Dog er den svær at bruge til G-punktet hvis man ikke er særlig stor forneden. :-)
Lille vibrator til g-punkt og klitoris
Malene - 13. jun. 2016
Det er rart at man kan bruge vibratoren både udvendigt og indvendigt. Det ville have været fedt hvis man kunne skrue op og ned for vibrationerne, men til de penge, synes jeg at den lever op til mine forventninger. Den er hård, men ikke for hård.
God til begyndere
Anonymous - 13. mar. 2024
Den har en ret intens vibration, så jeg ville ønske, at den var lidt mindre, men ellers er den fin. Lidt lille til min smag, men jeg har kun mig selv at bebrejde, fordi jeg ikke tjekkede målene på forhånd.
Maskinoversat fra sinful.se
Mænd af plastik
Anonymous - 13. mar. 2024
En praktisk lille tingest, som kan bruges til både g-punktet og klitoris. Selvom den markedsføres som en g-punktsvibrator, foretrak jeg personligt at bruge den til klitoris. Generelt en lille ting, men vibrationerne er så meget desto større, hvilket er et stort plus. Det bedste ved den er fleksibiliteten og alle de forskellige ting, man kan bruge den til. Anbefales til dem, der vil have en alsidig vibrator!
Maskinoversat fra sinful.se
Stor værdi for pengene
Anonymous - 12. sep. 2017
Dette er en af mine favoritter, mest på grund af prisen og vibrationerne. Det er en god begyndervibrator til dem, der ikke vil bruge en masse penge på deres første køb. Vibrationerne er ret kraftige, og jeg bruger den til at stimulere både klitoris og g-punktet. Nogle gange bruger jeg den oven på mine trusser, så den ikke bliver for stærk for klitoris. Jeg har testet mange produkter, både dyre og billige, og dette er det produkt, der har givet mig flest og hurtigste orgasmer. Af alle produkterne i min samling er dette det, jeg bruger mest. Den eneste ulempe er, at den er lavet af et ret dårligt materiale og til sidst vil gå i stykker, hvis den bruges meget (hehe). Jeg er i gang med min tredje nu, tror jeg. Enkel og ligetil. God vibration. Man får, hvad man betaler for.
Maskinoversat fra sinful.no
Lidt lille, lidt hård sag.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kunne ikke rigtig lide den her, mest på grund af materialet. Jeg købte et andet stykke legetøj, som jeg foretrak i stedet.
Maskinoversat fra sinful.no
Vibra
Anonymous - 13. mar. 2024
Også fantastisk at bruge til at massere klitoris! Det eneste problem er, at man nogle gange drejer vibrationen i den forkerte retning, så batterierne sidder på et kritisk tidspunkt langs lårene.
Maskinoversat fra sinful.fi

Biggi G-Expert G-punkts Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS