TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt var 1

BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vil du gerne have en realistisk og pirrende virtual reality sexoplevelse, så er BKK Cybersex Cup perfekt til dig. Med det unikke onaniprodukt er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din drømmekvinde skal se ud, og hvad I skal gøre ved hinanden.

Onaniproduktet er det første cybersexprodukt til smartphone. Din drømmekvinde vil stå som levende for dig og med den bevægelsesfølsomme teknologi, der registrerer hvert eneste stød, når du bevæger dig i onanikoppen, mærker “hun” det også, hvilket giver dig en ekstremt realistisk og sensuel oplevelse.

Download appen BKK3D til din telefon. I appen kan du selv designe din drømmekvindes figur, hårfarve, bryststørrelse, stemme, tøj osv. Herefter kan du vælge, hvilke omgivelser samt hvilke stillinger I skal afprøve. Placer din smartphone i VR-hjelmen, og tag hjelmen på. Hjelmen tilsluttes via bluetooth onanikoppen, hvorfra du kan styre akten.

Onanikoppen er 21 cm lang og passer til de fleste penisstørrelser. Den er udstyret med et elastisk silikonesleeve med nubret struktur, der giver følelsen af en ægte vagina. Med de indbyggede knapper på koppen kan du nemt styre kameravinkel, sexstillinger, få hende til at komme etc.

BKK Cybersex Cup onanikop er ikke vandtæt, så tag sleevet ud, når det skal rengøres, hvilket nemt gøres i varmt vand og en sexlegetøjsrens.

Download BKK3D app til både Android og iOS her

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lad værd med at købe den
Lad værd med at bruge dine hårdt tjente penge på den her. Det er noget være kina brass. Der er IGEN motion sensor i den altså den kan IKKE opfange bevæger så de... Læs mere
Rasmus - 25. may. 2019
Knap så pirrende
Det er alt for tegnefilm/kina agtig. Jeg ville ikke anbefale dette produktJones - 28. nov. 2018

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS