Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Blewit Onaniprodukt Til Mænd var 1

Blewit Onaniprodukt Til Mænd

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Blewit er et super moderne onaniprodukt, både på grund af dens unikke og flotte design, men også fordi den hjælper på hele 3 ting på én gang: Din seksuelle sundhed, din udholdenhed og din nydelse.

Èn af de bedste måder at forbedre sin seksuelle udholdenhed på er ved at træne med noget, der føles så naturtro som muligt, så du bliver fortrolig med den fornemmelse. Derfor har sleevet i Blewit en nobret og blød struktur, der føles som en rigtig vagina, så du kan træne din stamina og få større seksuel selvtillid.

Men masturbatoren giver dig selvfølgelig også stor nydelse. Med et tryk på den lille knap på toppen udløser du et vakuum i sleevet, der giver dig en dejlig, sugende fornemmelse omkring din penis, hvis du har brug for ekstra intens stimulation.

Der medfølger 2 ringe, du kan udskifte i åbningen, så sleevet føles endnu mere stramt, når du trænger ind i det.

På grund af masturbatorens "twistede", ergonomiske udformning er den meget nem at holde omkring, og i det stilrene design er der også tænkt på den høje hygiejne, for mastubatoren har indbygget et ventilationsgitter, der holder sleevet rent og friskt.

Blewit er lavet i silikone og er nemt at rengøre. Skyl produktet under vandhanen og brug en sexlegetøjsrens.

Vandt i 2017 en XBIZ Award for "Male Sex Toy/Line of the Year".

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fræk og autentisk!
Kapper - 4. jul. 2016
Fedt design - Fantastisk følelse - Nem rengøring ! Der er ikke så meget mere at sige :) Det er bare et virkelig lækkert produkt, som har gjort onani meget sjovere.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS