TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Blowcast Blowbot Automatisk Masturbator var 1

Blowcast Blowbot Automatisk Masturbator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Oplev innovativ nydelse med den automatiske Blowcast Blowbot Masturbator. Blowbot er udstyret med en kraftfuld motor og et blødt, struktureret sleeve for uforglemmelige fornemmelser.

Masturbatoren gemmer på i alt 10 salgs stødende bevægelser og 10 vibrationsindstillinger, som du nemt kan udforske via det intuitive design. Udforsk varmefunktionen, der når op på behagelige 45 grader og sørger for en realistisk oplevelse.

Den dejlige Blowbot er udstyret med en aftagelig mobilholder, så du nemt kan se dine yndlingsvideoer, imens du nyder masturbatoren. Læn dig tilbage og oplev den unikke kombination af avanceret teknologi og intim stimulation.

Det er nemt at rengøre masturbatoren. Fjern blot sleevet ved at fjerne dækslet og løfte håndtagene. Skyl med lunkent vand og sexlegetøjsrens og tør sleevet af, inden du samler masturbatoren igen. Undgå at vende vrangen ud på sleevet under rengøring.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS