Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bodywand Midnight Magic Wand Vibrator var 1

Bodywand Midnight Magic Wand Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Ønsker du kraftig og vedvarende stimulation og et stykke sexlegetøj, der leverer hver gang? Så prøv den lækre, sorte Bodywand Magic Wand Vibrator, der med trinløs vibration er sikker på at give dig stor nydelse.

Takket være de skønne og vedvarende vibrationer har Magic Wands begejstret kvinder over hele verden og vi vil endda gå så langt som at sige, at de giver orgasmegaranti! Det er ikke uden grund at Magic Wands er et af verdens mest populære stykker sexlegetøj til kvinder og at de er blevet brugt i bl.a. Sexskolen og Sex and the City.

Denne Bodywand Magic Wand Vibrator tilsluttes stikkontakten så du slipper for at tænke batterier. Det gør den både lydsvag og gør, så du kan nyde vibrationerne lige så længe du ønsker det. Som et plus gør de kraftige vibrationer også denne Bodywand god til massage af ømme muskler.

Vibratoren styres med bare en enkelt knap, så det er let og ligetil at nyde de dejlige vibrationer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffelse
Husmoderen - 5. aug. 2019
Jeg blev skuffet over denne vibrator, den var ikke nogen speciel stimulerende gevinst op imod andre vibratorer som kaninen.
Den er bare god
Mr. + Mrs. - 30. jul. 2019
Jeg købte den til konen som en overraskelse og nu er den afprøvet flere gange. Hver gang med super godt resultat. Den er meget kraftig, og med at kunne regulere kraften, er den god for både de gange, hvor det skal være lidt mere hårdt og til de andre gange, hvor det bare skal være med soft. Hun er meget glad for den og vi kan godt anbefale den til andre.
Til både ham og hende
Kitte - 30. jul. 2019
Det var med stor skepsis, at jeg bestilte denne wand. Det er ikke en af de dyreste, men alligevel vil jeg vove den påstand, at det er en af de bedste. Orgasmerne ruller gennem kroppen, når jeg bruger den. Og på min partner sender den de vildeste bølger gennem hans krop, når jeg blidt lader den glide fra mellemkødet og videre helt op til strengen. Den er helt klart et hit !!!
WOW
Mrs - 21. jul. 2019
Har prøvet diverse vibratorer, alle lidt for svage til min smag. Men hold nu helt op! Denne bodywand overgik alle forventninger og nu behøver jeg ikke længere at have min vibrator på max, for at kunne opnå en kraftfuld orgasme (eller flere ;)). Den er perfekt til solo leg, men i den grad også som et ekstra krydderi med kæresten pga. den praktiske størrelse. Jeg er ovenud lykkelig for at have investeret i denne sag og kan varmt anbefale den til andre!
Lækker vibrator!
A. sub - 11. apr. 2019
Den her vibrator tjente mig rigtig godt det år den varede. Jeg kom på rekordtid og hver eneste gang. Størrelsen er god, den er ikke for støjende og dens sorte farve giver den lige lidt ekstra kant. Der er ikke nogle forskellige vibrationsmønstre, men det gjorde mig ingenting overhovedet. Dens ustoppelige vibration var mere end rigeligt til at nå udover kanten. Det eneste negative, jeg kan sige, er at man skal passe på man ikke får knækket ledningen, når leger voldsomt. Den er det desværre lidt tynd. Men når bare man er opmærksom på det, er jeg sikker på, produktet kan holde længe.
Vanvittig god
Sanne - 2. jan. 2019
Lever helt op til forventningerne .. Og mere til
Oooh jaaaaah
WK - 18. aug. 2017
Nam Nam Nam... sikke et køb, jeg er ovenud tilfreds. Denne wand er den bedste vibrator jeg nogensinde har prøvet og ja der er bestemt orgasmegaranti. Jeg får første orgasme på under to minutter .. deeeeet har jeg aldrig prøvet før.
Gode vibrationer
Jette - 7. aug. 2017
Bodywand Midnight Magic Wand Vibrator kan varmt anbefales hvis man ønsker kraftige vibrationer. Den er nem at betjene og lydsvag. Jeg var lidt nervøs for at ledningen ville være irriterende, men det er ikke tilfældet.
Orgasmegaranti
Jannie - 5. mar. 2017
Med de anmeldelser denne wand havde, var der ingen tvivl om, at det skulle blive mit første legetøj nogensinde. Det har jeg aldrig fortrudt. Der er orgasmegaranti - hver gang, og det sker hurtigt. Vibrationerne er voldsomme, men ikke for voldsomme. Jeg selv benytter nærmest kun det laveste niveau - men det er i hvert fald til et hvert behov. Den larmer lidt, men slet ikke noget generende. Den eneste ulempe er ledningen, men da ledningen er ret lang, er det okay. Men en wand der er dejlig at bruge, både solo eller sammen med sin partner.
OMG
flyingfox2013 - 1. jan. 2017
Købte den her til kæresten som et supplement til vores sex-liv, og vi/jeg er IKKE blevet skuffet. Sikke nogle orgasmer vi har oplevet, når jeg samtidig leger med babserne.........hun skubber mig simpelthen væk til sidst, da hendes orgasmer er så intense. Larmer lidt, men ikke noget der fjerner lyster

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS