Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bodywand Original Magic Wand var 1

Bodywand Original Magic Wand

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Leder du efter en vibrator, der leverer hver gang? Så bør du helt sikkert prøve Bodywand Original Magic Wand!

Bodywand er en af markedets kraftigste vibratorer og så snart du har sat den i stikkontakten kan du nyde den lige så længe du har lyst til. Bodywand Original Massage Wand er i familie med den populære Magic Wand, der er kedt fra programmer som Sex and the City og Sexskolen. Den orgasme effektive Wand skaber hver dag stor glæde for hverden verden over.

Bodywand Original Massage Wand har et fleksibelt hoved, der kan bruges både intimt og til kropsmassage. Bruger du Bodywand på ømme muskler vil dine spændinger hurtigt smelte væk. Det er legende let at styre Bodywand: Du drejer blot hjulet op eller ned alt efter hvor kraftige du ønsker, at de trinløse vibrationer skal være.  

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med denne Original Massage Wand for ekstra stor nydelse. Hvis du vil ha' endnu mere ud af din Bodywand så prøv et af de tilbehør, der kan sættes på vibratorens hoved.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super god!
Line - 19. feb. 2021
Vi købte dette produkt i forbindelse med at min kæreste havde fået hold i nakken - vi har ikke vente nået at bruge den i soveværelset endnu, men den er hvert fald super god til at løsne op for ømme muskler og giver en god massage. Kan kun fantasere om hvad den kan gøre af gode ting andre steder på kroppen
SUPER!!!
LBC - 4. nov. 2020
Den virker super godt... plejer at bruge 30min. på at opnå orgasme, men med den her... højest 10min. Den lever op til sit navn "Magic" ;-)
Straight way to heaven
Mathilde - 18. oct. 2016
Hold nu helt op. Havde længe overvejet at købe en magic wand, men tænkte at den var for dyr og det næsten lød for godt til at være sandt... Men den er alle pengene værd og leverer præcis hvad den lover: orgasmer og massere af dem. Normalt tager det mig ca 30 minutter at få orgasme, men den her leverede varen på sølle 4 minutter ! Elsker at den er trinløs og så lydsvag som sexlegetøj kan forventes at være . Den er generelt bare super lækker!
Køb den mand!
KB - 11. nov. 2014
Købte denne vibrator til min kæreste, og jeg kan kun på det varmeste anbefale alle par, som ønsker ekstra krydderi i legen, at anskaffe sig en Magic Wand! Da vi tog den i brug gik der mindre end 3 minutter før hun fik en ekstrem kraftig orgasme!! Vibratoren er lige til at gå til, løber aldrig tør for strøm med mindre du/I har glemt at betale jeres elregning ;-) og den er udført i kvalitetsmaterialer. Den er ikke helt så lydsvag som jeg antog, men i set i forhold til de heftige vibrationer den frembringer, så er det ikke noget som har betydning. Jeg har endnu ikke kunnet finde en dårlig side ved dette produkt fra Sinful.dk, og selvom vibratoren er mere end god, så er jeg ikke bange for at den overtager min plads - den er, trods alt, kun lavet af plast :-)
Fantastisk
Bente - 14. may. 2013
Jeg tror aldrig at jeg har været så glad for et stykke sexlegetøj som jeg er for min nye magic wand. Den leverer hver gang og det er dejligt, at den både kan bruges til seksuel nydelse og til massage. Den får nok en fast plads i natbordsskuffen.
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har aldrig brugt et stykke legetøj og fået så stærk en orgasme før. Både jeg og min partner bruger den både alene og sammen. Hvis man ikke har prøvet det, er det nok ikke muligt at forstå den følelse, man oplever med bodywand.
Maskinoversat fra sinful.se
Waaoo
Anonymous - 10. aug. 2014
Her er gode ressourcer med trinløse vibes. Både jeg og min mand kommer efter et par sekunders håndtering. Minus at den er lang og kort ledning
Maskinoversat fra sinful.se
Værter
Anonymous - 1. dec. 2015
Vi har brugt denne stav i et par måneder, og den er helt fantastisk med sine vibrationer. Vi har ikke kunnet køre på fuld kraft endnu, da den vibrerer meget hurtigt og kraftigt. En ulempe er, at den er lang, hvilket er lidt besværligt, hvis man har den under dynen. Ellers ville vi ikke undvære den. Vi får begge hurtigt orgasme, når vi bruger den på hinanden.
Maskinoversat fra sinful.se
Vidunderligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Både min kone og jeg elsker det. Jeg får hende til at komme kraftigt. En vidunderlig vibrator med en god motor, men som desværre larmer lidt og har en ledning. Pigen plejer at have svært ved at komme, men det løser den her uden problemer.
Maskinoversat fra sinful.se
Bedste sexlegetøj!!!
Anonymous - 1. mar. 2019
Før jeg fik min tryllestav, havde jeg aldrig fået en orgasme. Men takket være den kommer jeg hver gang! Det er helt klart det bedste sexlegetøj, jeg ejer. Vibrationerne er vildt gode. Da legetøjet er ret stort, stimulerer det både mig og manden i visse stillinger, og jeg synes, det er et stort plus, at mænd elsker vibrationerne lige så meget som mig!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS