TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Bodywand Magic Wand Rabbit Tilbehør var 1

Bodywand Magic Wand Rabbit Tilbehør

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Få endnu mere nydelse ud af din Bodywand Magic Wand: Prøv den sammen med dette lækre Rabbit Wand Tilbehør, så du både får stimuleret dit G-punkt og din klitoris på samme tid.

Det lækre Rabbit Wand Tilbehør er lavet i fløjlsblødt silikone som er blødt og fleksibelt, men samtidig fast nok til at give dig rigtig god stimulation. Brug Rabbit Wand Tilbehøret sammen med en god vandbaseret glidecreme, så overfladen føles endnu mere blød og den bliver mere behagelig at føre op.

Tilbehøret trækkes ned over hovedet af din Magic Wand og trykkes på plads. Så snart du har tilpasset vibrationsniveauet til den indstilling du bedst kan lide, er du klar til at nyde godt af vibrationerne. 

Husk at rengøre dit Bodywand Rabbit Wand TIlbehør efter brug så du er sikret en god hygiejne - skyl den i varmt vand og brug efterfølgende en sexlegetøjsrens for ekstra høj hygiejne.

Dette tilbehør passer til alle Wands, hvis hoved har en diameter på 6 - 6,2 cm. Det er Bodywand Original, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand og alle Wand Essentials vibratorer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super
Købte også lige sådan en, uha ja den virker....Får hende op i skyerne. Men men den larmer som en rystepudser, tror den er lidt for tung til maskinen Så hvis man... Læs mere
Olle - 21. nov. 2014
WOW!
Jeg var så heldig at få en Fairy Magic wand med et rabbit tilbehør som dette. Og selvom jeg syntes det så noget mystisk ud. Syntes det mindede om noget fra en t... Læs mere
Cath - 18. dec. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS