TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Bodywand Recharge Rabbit Tilbehør til Magic Wand var 1

Bodywand Recharge Rabbit Tilbehør til Magic Wand

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

199,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Bodywand Recharge Rabbit Wand Attachment er et lækkert silikone tilbehør, som kan bruges sammen med en Magic Wand vibrator. 

Recharge Rabbit Wand tilbehøret tryller din Magic Wand om til en kraftfuld og pirrende rabbit vibrator, som stimulerer dit g-punkt og din klitoris på samme tid! Tilbehøret giver dig altså mulighed for at få flere og endnu mere pirrende oplevelser med din Magic Wand.

Det lækre Bodywand Recharge Rabbit Tilbehør er lavet i fløjlsblødt silikone så det er blødt og fleksibelt, men samtidig fast nok til at give dig rigtig god stimulation. 

Obs! Bodywand Recharge Rabbit Tilbehør passer til de mindre Magic Wand modeller, der har en diameter på ca. 4,5 cm, eksempelvis Fairy Mini Massage Wand og Bodywand Midnight.

Sådan bruger du Bodywand Recharge Rabbit Tilbehør til Magic Wand: Tilbehøret placeres mod hovedet af din Magic Wand og trykkes på plads. Så snart du har tilpasset vibrationsniveauet til den indstilling du bedst kan lide, er du klar til at nyde godt af vibrationerne. 

Vi anbefaler, at du bruger rabbit tilbehøret sammen med en vandbaseret glidecreme, så overfladen føles endnu mere blød og den bliver mere behagelig at føre op.

MærkeBodywandProduktvægt (g)102Fuld Længde (cm)5Indførbar Længde (cm)9Diameter (cm)3.2Bredde (cm)1.6Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberVibrationSprogEngelsk, Fransk, Tysk, SpanskSKU14357
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lever ikke op til mine forventninger
Øv, jeg blev skuffet. Produktet er meget blød, hvorfor den ikke er nem at indføre. Ligeledes rammer vibratoren ikke klitoris men skamlæberne, hvilket ikke giver... Læs mere
C. T. - 7. jan. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS