TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
BON4Micro Rustfrit Stål Kyskhedsbælte var 1

BON4Micro Rustfrit Stål Kyskhedsbælte

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Med Bon4Micro kyskhedsbælte i rustfrit stål kan du sikre, at din sub ikke røre ved noget, som ikke tilhører ham. Det aflukkede bur er perfekt til penisser omkring 5 cm i længde og vil effektivt forhindre erektion og flugt. 

Det robuste kyskhedsbælte består af et penisbur, 7 baseringe i forskellige størrelser, 2 afstandsstykker, 3 låsepinde og en hængelås med 2 nøgler. Vælg den basering, som passer bedst og saml resten, så det passer til din subs mål. Så snart låsen klikker, ser det visuelle resultat både kinky ud og sørger effektivt for, at man ikke kan trække sig ud. 

Stål enheden føles tung, når den er i brug, selvom den fulde vægt (ca. 210-230 g) også afhænger af størrelsen på baseringen. Buret har lufthuller og en åbning i spidsen til urin. 

Rengør enheden med varmt vand og en mild sæbe eller en antibakteriel sexlegetøjsrens mellem brug. Den kan opbevares i den medfølgende fløjls opbevaringspose. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skønt produkt
Elsker det her så meget, det er så dejligt og behageligt, alle der kan lide små chastitys skal have det her. Ekstremt kinkyS - 6. sep. 2023

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS