TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator var 1

CalExotics Impulse Intimate E-Stimulator Rabbit Vibrator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

799,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Denne vibrator ligner måske bare en klassisk rabbit, men den gemmer på meget mere!

Du kan dog snildt bruge den som en helt almindelig rabbit vibrator med skøn indre og ydre stimulation af både G-punkt og klitoris.

Som noget ekstra gemmer denne rabbit også på intense elektropulseringer. Dette er en ret anderledes form for stimulation, så hvis du er ny til elektro sexlegetøj anbefales du at starte ved laveste niveau.

Disse pulseringer sender et signal til skedens muskler, om at de skal trække sig sammen, og du træner derved dit underliv og din bækkenbund. Det kan bidrage til en højere følsomhed, der vil gøre dine orgasmer mere intense. Derudover forebygger træningen også inkontinens. 

OBS! Vær altid opmærksom på sikkerheden, når I eksperimenterer med elektrosex. Bør ikke benyttes af folk med hjerteproblemer, pacemaker, epilepsi eller hvis du er gravid. Læs og følg brugsanvisningen til dit elektrosexlegetøj.

MærkeCalExoticsUndermærkeImpulseProduktvægt (g)230Fuld Længde (cm)21Indførbar Længde (cm)12Diameter (cm)3.3StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)150Vibrationshastigheder7Primært MaterialeSilikoneFarveBlåAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Vibration, StænktætSprogEngelsk, Tysk, Spansk, Fransk, RussiskSKU23102
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stimulering på en ny måde
Den er meget svær at bedømme. Som vibrator synes jeg at den er dum, der mangler i den grad mulighed for at styre hastigheden, der er tre programmer med konstant... Læs mere
C - 13. jun. 2022

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS