Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt var 1

CalExotics Inspire Silikone Dilator Sæt

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Inspire Dilator sættet fra amerikanske CalExotics er det perfekte sæt til dig, som gerne vil vænne dig til at have noget oppe - hvad end det er vaginalt eller analt.

Indeholder 5 stk. dilators i gradueret størrelse både m.h.t. længde og tykkelse. Den mindste er ikke større end en finger og den største som en lille dildo. På den måde kan du træne dig op i dit helt eget tempo.

Fremstillet i blødt og behageligt medicinsk silikone. Hver dilator ender i en ring, som sikrer dig optimal kontrol. Især ved anal brug bør du være opmærksom på at holde fast i dilatoren, så den bliver, hvor den skal.

Sættet kan bruges til både bækkenbundstræning, ved vaginisme og til sensuelle og lystfyldte lege med dig selv eller en partner.

Ved brug til træning af musklerne i bækkenbunden giver du din partner en strammere, mere intens følelse, mens du selv oplever øget kontrol, styrke og ekstra stærke orgasmer.

MærkeCalExotics
UndermærkeHerSpot
IndeholderDilator sæt
Indførbar Længde (cm)7.5 | 14
Diameter (cm)1.3 | 3.3
Primært MaterialeSilikone
FarvePink
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogFransk, Spansk, Russisk, Tysk, Engelsk
SKU16596
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt til behandling af vaginisme
M - 13. jan. 2022
Før jeg købte dette sæt for at få bugt med min vaginisme, kunne jeg ikke engang indføre en lillefinger eller tampon, uden det var smertefuldt, men med dette sæt er jeg langsomt blevet vant til penetration. I dag et halvt år senere har jeg helt almindelig smertefri sex med min kæreste, så jeg vil varmt anbefale produktet!
Afhjulpet underlivssmerter
Lærke - 6. jun. 2020
Jeg kunne slet ikke have sex, fordi jeg spændte så meget op. Diliatorerne har virkelig afhjulpet mit problem, så jeg spænder slet ikke mere. Virkelig en hjælp til mit underliv.
Super produkt!
T - 20. jan. 2020
De er så nemme at bruge. Man starter med den mindste først, også videre op indtil man føler sig komfortabel. Ringen for enden er virkelig smart. Jeg har myoser i underlivet og dette produkt har hjulpet mig rigtig meget. Jeg anbefaler dette produkt.
Super god produkt
Sara - 5. mar. 2018
Jeg vil stærkt anbefale dette produkt, dette har hjulpet mig meget med mine underlivsspændinger. Da jeg brugte sættet første gang, var det nærmest umuligt for mig at bruge den mindste dilator, det var meget smertefuldt, og jeg mistede helt håbet om at jeg en skønne dag vil kunne bruge den største str i sættet. Men jeg tog den med ro og brugte dagligt sættet og for hver gang slappede musklerne mere og mere af. I dag har jeg næsten gennemført den sidste str dilator i sættet. Jeg er så glad og tilfreds for at have købt dette sæt, Det har ændret mit liv. De er utrolig behagelige at bruge og meget nemt at få renset. Så hvis du lider af veganisme som jeg, Så tøv ikke med at købe dette produkt!
God mod vaginisme
Pernilla - 3. aug. 2021
Jeg kųbte disse for at behandle min vaginisme, og de har fungeret godt til at vęnne min vagina til penetration. Materialet er lękkert og jeg kan godt lide ringene i enderne af dem, som giver dig god kontrol under isętning. God variation i lęngde og tykkelse også. Har du problemer med vaginisme, kan jeg anbefale disse.
0
Funktionel og alsidig
Anonymous - 11. nov. 2022
Jeg har en underliggende sygdom, der gør mine bækkenmuskler meget stramme. Jeg bruger den næststørste og største størrelse ikke kun til dilatation, men også til g-punktsstimulation: Mange dildoer er enten for korte eller for tykke, men den smallere spids på disse er perfekt! Jeg bruger ofte den mindste dilator til klitorisstimulering, og de næste to størrelser er dedikeret til anal brug. Så der er fuld valuta for pengene! Et andet plus er, at du kan integrere en bullet-vibrator i dilatorernes base.
Maskinoversat fra sinful.fi
God til vaginisme, men meget dyr
Anonymous - 13. mar. 2024
Begyndte at bruge disse for 3 uger siden til ekstremt spændt bækkenbund/vaginisme og kan allerede få den største stav ind! Jeg synes dog, at de første 2 stave er meget små, men der er sikkert folk, der har brug for at starte med dem. Den mindste kan dog være god at bruge, når man trykker på triggerpunkter. Alt i alt er de gode, det eneste negative er prisen, og at de starter med ekstremt små størrelser. Hvis du har vaginisme, kan jeg varmt anbefale disse.
Maskinoversat fra sinful.se
Super til vaginismer og lignende
Anonymous - 13. mar. 2024
Kunne ikke være lykkeligere! Jeg er så ekstremt glad for, at jeg besluttede at købe disse dilatatorer. Indtil videre har de virket og hjulpet mig meget. Det føles endda rart, og jeg kan nu endelig få g-punktsorgasmer. Helt fantastisk! Tøver du med at købe disse og tænker på et andet sæt? Køb dem nu nu nu!!!
Maskinoversat fra sinful.se
Manual
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint materiale og let at bruge. Ville gerne have haft en større størrelse for en mere sikker overgang til "the real deal".
Maskinoversat fra sinful.se
Meget behageligt materiale
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kunne godt have tænkt mig, at det så lidt mere naturligt ud. Men den opfylder sin funktion som tiltænkt for produktet og dets formål.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS