GRATIS FRAGT på ALLE ordrer med PostNord til pakkeshop. Bestil inden den 20. december kl. 21 og få din pakke inden jul.
Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Bedre Sex til Kvinder

Hvis du vil opnå endnu bedre sex så kan du med fordel slå dig løs i kategorien 'Bedre Sex', hvor vi har samlet en række forskellige produkter der kan hjælpe.

Her finder du alt fra massageolier og lys, der er ideelle til at få dig og din partner i den rette stemning, til bækkenbundskugler, som hjælper dig til at få en stærkere bækkenbundsmuskulatur og dermed større følsomhed i skeden og mere sexlyst.

Mest populære kategorier
Mest solgte produkter
Bedst anmeldte produkter
Alle Produkter

Filter

42 vare(r)

42 vare(r)

Tre genveje til bedre sex.

Massageolie kan være en fræk tilføjelse til forspillet, eller under sex. Massageolie er perfekt til nær kropskontakt og erotisk massage, da den gør oplevelsen mere intens.

Et spændende alternativ til massageolie er massagelys. Du lader lyset brænde til en del er omdannet til væske, hvorefter denne varme olie kan bruges til massage.

 

For en bedre oplevelse under sex, for både dig og din partner, er bækkenbundkugler en god løsning, hvis du ønsker at træne dit underliv. Kuglerne gør det nemmere at træne muskulaturen i underlivet, og kan bruges både mens du ligger ned eller stående. Træningen af bækkenbund er god hvis du vil forbedre oplevelsen under sex, eller stramme op, f.eks. efter en fødsel.

Et produkt som hurtigt og effektivt kan give bedre sex til kvinder, er en stimulerende gel eller spray. Disse produkter øger følsomheden i det påførte område, og kan bruges på klitoris eller omkring kønslæberne og skede indgangen. Berøringer føles derefter tydeligere, og oplevelsen vil derfor blive mere intens og nydelsesfuld.