Bedre Sex til Kvinder

Hvis du vil opnå endnu bedre sex til kvinder, så kan du med fordel slå dig løs her i kategorien, hvor vi har samlet  forskellige sexlegetøj og erotiske produkter der kan hjælpe.

Her finder du alt fra massageolier og lys, der er ideelle til at få dig og din partner i den rette stemning, til bækkenbundskugler, som hjælper dig til at få en stærkere bækkenbundsmuskulatur og dermed større følsomhed i skeden og mere sexlyst.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
2Seduce (1)
Australian Bodycare (1)
Bijoux Indiscrets (3)
CalExotics (2)
Doc Johnson (5)
Durex (2)
EasyGlide (1)
Empelvic (1)
Fantasy For Her (1)
Fetish Fantasy Series (1)
Glyde (1)
ID Lube (1)
Intimate Earth (4)
Joydivision (1)
Just Glide (2)
Just Play (2)
Kaerlig (2)
Master Series (1)
Obaie (2)
pjur (3)
Protex (1)
Pumped (2)
Relaxxx (1)
Sensuva (7)
Shots Toys (1)
Shunga (4)
Sinful (4)
Sliquid (1)
Swede (4)
Swiss Navy (1)
System JO (1)
Touché (1)
Viagel (1)
Viamax (2)
Wicked (1)
YES (1)
YesforLov (1)
You2Toys (5)
Zestra (2)
Vis alle 85 produkter
Du har set 48 af 85 produkter
Hent flere

Tre genveje til bedre sex.

Massageolie kan være en fræk tilføjelse til forspillet, eller under sex. Massageolie er perfekt til nær kropskontakt og erotisk massage, da den gør oplevelsen mere intens.

Et spændende alternativ til massageolie er massagelys. Du lader lyset brænde til en del er omdannet til væske, hvorefter denne varme olie kan bruges til massage.

For en bedre oplevelse under sex, for både dig og din partner, er bækkenbundkugler en god løsning, hvis du ønsker at træne dit underliv. Kuglerne gør det nemmere at træne muskulaturen i underlivet, og kan bruges både mens du ligger ned eller stående. Træningen af bækkenbund er god hvis du vil forbedre oplevelsen under sex, eller stramme op, f.eks. efter en fødsel. Du kan læse meget mere i vores ultimative guide til bækkenet.

Et produkt som hurtigt og effektivt kan give bedre sex til kvinder, er en stimulerende gel eller spray. Disse produkter øger følsomheden i det påførte område, og kan bruges på klitoris eller omkring kønslæberne og skede indgangen. Berøringer føles derefter tydeligere, og oplevelsen vil derfor blive mere intens og nydelsesfuld. Husk også at holde dit underliv sundt ved at bruge intimsæbe, når du er i bad.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk