TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
CalExotics Lit Clit Teenie Weenie Mini Wand var 1

CalExotics Lit Clit Teenie Weenie Mini Wand

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Lad Lit Klit Teeny Weenie Mini Wand forkæle dig med kraftfuld og intens nydelse. Ideelt til både sololeg eller under forspil med din partner.

Leg dig igennem de 10 indstillinger der både har vibrerende og pulsererende funktioner. Hold on/off knappen inde i 4 sekunder og tryk derefter for at skifte mellem de forskellige niveauer.

Mini wanden har et fleksibelt hoved der giver mulighed for at ramme målrettet der, hvor det føles bedst for dig. Den ene side har en spids og på den anden side er en ribbet struktur der begge er ideelle til klitoris stimulation. 

Med en kraftfuld motor der både kan bruges til lækker stimulation på dine erogene zoner, eller når der skal løsnes op i de ømme muskler.

Den kompakte vibrator har en perfekt og diskret størrelse til at have med på farten. Den har et lækkert design med guld detaljer og er fremstillet med en fløjlsblød silikone overflade der føles behagelig mod huden.

Teeny Weenie er 9,5 cm lang og har en diameter på 3,3 cm. Den er genopladelig via det medfølgende USB-kabel, hvor en fuld opladning tager 2 timer og giver dig op til 2 timers leg på laveste niveau.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS