TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
CalExotics Butterfly Kiss Opladelig Vibrator var 1

CalExotics Butterfly Kiss Opladelig Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Den elskede Butterfly Kiss fra CalExotics har været igennem en metamorfose og er nu udklækket som en genopladelig, vandtæt vibrator med en silkeblød silikone overflade. Nyd det markerede hoved på dit G-punkt, mens sommerfuglens bløde vinger og følehorn kærtegner dit klitorisområde. Begge ender vibrerer i takt og er drevet af hver deres motor. 

Den kompakte, sensuelle massager er særligt egnet begynderne og er et blidt valg for den erotisk erfarne. Begge dens ender har 3 vibrationshastigheder og 7 vibrationsmønstre, som du kan styre samtidigt via bølgeknappen på håndtaget. Vibratoren har en rejselås, som du kan tænde og slukke ved at holde power-knappen inde i 3 sekunder.

Påfør vandbaseret glidecreme på både skaftet og klitorissommerfuglen og du vil opleve, hvordan de øget fornemmelser lader dig bukke helt under for de nydelsesfulde og pirrende vibrationer. Vibratoren er vandtæt og dermed nem at rengøre med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for optimal hygiejne. Oplad den via det medfølgende USB kabel.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS