Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Stud Lasso Silikone Penisstrop var 1

Stud Lasso Silikone Penisstrop

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Få en hårdere og fyldigere erektion med Stud Lasso!  Den justerbare Stud Lasso penisring kan endda få dig til at holde længere. 

Stud Lasso passer til alle penis størrelse og du kan enten bruge den omkring penis alene, eller omkring både penis og pung på samme tid. Stud Lasso er lavet i 6 mm silikone giver en god pasform og som er let at rengøre efter brug. 

Sådan bruger du Stud Lasso:

Det eneste du skal gøre er at trække den samler på midten af lassoen ned mod silikone stroppens ender så løkken bliver stor nok til at du kan trække den ned over din erektion og placere den ved roden. Herefter trækker du samleren op igen, til din Stud Lasso par den ønskede størrelse. 

TIP: For at undgå, at der evt. kommer hår i klemme når du justerer samleren, kan det være en fordel af holde håret væk under justeringen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
super
Lars - 21. jan. 2018
den virker perfekt :-)
Tryk til maksimum
Anonymous - 13. mar. 2024
I starten føltes det endda lidt for stift, men efter et stykke tid fik jeg idéen, det er et virkelig godt stramme- og låsedæk. Kvaliteten ser ud til at være mere holdbar end tidligere strammedæk, og efter første forsøg synes jeg, at dækket holder kompressionen bedre end tidligere lignende dæk, jeg har prøvet. Hvad angår orgasmegarantien, kan jeg ikke give den fem stjerner, da jeg ikke fik orgasme på min prøve, men jeg har en meget stærk fornemmelse af, at en langvarig og normalt stærkere orgasme ligger i kortene med denne.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS