TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
CalExotics Volt Electro Charge E-stim Vibrator var 1

CalExotics Volt Electro Charge E-stim Vibrator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

879,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Giv stød til dine sanser med denne chokerende gode Volt Elctro Carge vibrator fra CalExotics. Med 5 funktioner for elektro stimulation og 7 vibrationsmønstre. Pulseringen fra denne magic wand kan forstærke intensiteten af dine orgasmer -  som blev du forkælet af selveste Zeus.

De nikkelfri elektroder på wandens fyldige hoved fungerer ved at give små, elektriske impulser til musklerne for intense orgasmer og stor nydelse. Den utrolig fleksible wand kan bøje og bevæge sig med en ekstraordinær lethed og giver sensual stimulation fra enhver vinkel.

Balancér mellem nydelse og smerte, når du leger med de forskellige pulseringsniveauer indeni din vagina eller på ethvert ydre punkt, der har brug for et elektronisk TLC. De strategisk placerede elektroder pulserer forsigtigt for at intensivere fornemmelsen og dermed klimaks. Den slanke vibrator har et 3-knap kontrolpanel der inkluderer en øjeblikkelig tænd/sluk-funktion. 

Vibratoren er fremstillet i hygiejnisk kvalitets silikone der holder dine intime områder glade, og den er vandtæt for nem rengøring. Brug den dog ikke i vand, når e-stimulationen er aktiveret. Sørg for at wanden er fuldt indført, inden den tændes, og sluk den igen, inden du trækker den ud.

MærkeCalExoticsUndermærkeVoltProduktvægt (g)140Fuld Længde (cm)23.5Indførbar Længde (cm)16.5Bredde (cm)2.5StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)180Vibrationsmønstre5Vibrationshastigheder7Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Rejselås, Vibration, StænktætSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, RussiskSKU24485
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS