Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Cascade Twilight Lubeplay Sprøjte Dildo Vibrator var 1

Oversigt

Cascade Twilight er en revolutionerende dildo vibrator til dig, der kan li’ ekstra våd og glidende leg. Som det første dildo vibrator på markedet kan Cascade Twilight nemlig sprøjte glidecreme ud, når du trykker på den såkaldte Lubeplay knap. 

Cascades unikke Lubeplay funktion er opfundet for at give dig de bedste betingelser for stimulerende og nydelsesfuld leg, og den sikrer dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Du aktiverer Lubeplay funktionen ved at trykke på den dråbeformede knap på forsiden af Twilight, efter du har indsat den medfølgende glidecreme patron i vibratorens skaft. 

Med Cascade Twilight får du en lækker og lydsvag dildo vibrator, der er velegnet til g-punkt stimulation og som oplades via USB så du slipper for at tænke på batterier. Det kan være en fordel at stille vibratoren lodret og læne den op af noget, når den lader.

Sådan bruger du Cascade Ripple Twilight: Twilight består af to dele; selve vibratoren og et hylster, der sættes ned over. Når du har opladet vibratoren skruer du hylstret af ved at dreje det mod uret og trække det af. Derefter tager du vibratoren og åbner du rummet til glidecremen ved at presse ind på de to indhak og trække ud ad. Når glidecremen er sat i med forseglingen nedad kan du lukke låget og skrue hylstret på igen.

Du starter vibratoren ved at holde power-knappen inde lidt. Samme knap bruges til at styre de 3 konstante vibrationsmuligheder. Den venstre knap bruges til at styre de 6 varierende vibrationsprogrammer.Når du ønsker at få Cascade Twilight til at sprøjte glidecreme ud, trykker du blot på Lubeplay knappen knap. Når du er færdig med at rengøre Twilight skruer du blot den lilla del af og skyller den under varmt vand. 

Medfølger: Opbevarings etui, USB oplader og én patron glidecreme, som kan give op til 30 sprøjt. Ekstra glidecreme skal købes separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Cascade Twilight Lubeplay Sprøjte Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS