Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
CELLMATE App Styret Kyskhedsbælte Long var 1

Oversigt

Giv jeres kinky kyskhedslege en opgradering med CELLMATE App Styret Kyskhedsbælte Long, som er verdens første af sin slags.

Det ergonomiske design er helt perfekt til langvarige lege, hvor din partner får fuld kontrol over dit lystne udstyr.

Kyskhedsbæltet kan kun åbnes ved hjælp af en gratis app, som hentes til smartphones. Herfra kan du og din partner indstille, hvem der har autorisation til hvad samt tilpasse låsemekanismen til både minutter, timer, dage og måneder.

Long modellen har en længde på 12 cm og en indre diameter på 3,5 cm. Der er hul i spidsen, så urin let kan passere. Du kan også sagtens bære kyskhedsbæltet, når du er i bad, men det bør ikke nedsænkes i vand.

CELLMATE Long er fremstillet af polykarbonat i høj kvalitet. Der medfølger to udskiftelige bagringe med en diameter på 4,7 cm og 5,1 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
CELLMATE
slave - 28. apr. 2020
nem at bruge men iidt svær at gemme under tøjet
Spændt op til lir'
Don Dominans - 6. mar. 2020
Lækkert produkt, i lækre materialer. Super super frækt at gå med i længere perioder, imens matronen derhjemme teaser mig! Jeg vil snart lukkes ud
Det kan helt sikkert noget
Klam fyr - 29. feb. 2020
“Kan det her noget?” Det kan det helt sikkert Kinky fornemmelse af at være spændt fast på sin manddom
Teknologiens kyskhedsanordning.
trykfejl, prisęndringer og andre forhold, som Sinful ikke kan kontrollere. - 9. jun. 2020
En rigtig fin enhed, med en app. Minus for de ringe, der forårsager let irritation af huden, isęr den mindste ring. En eller anden type. Malingen på ringene slides af. Erektioner er ubehagelige, og du kan ikke sove. Kręver tilvęnning. Nogle gange fųles det som om enheden er for stor. Almindelig stųrrelse kunne muligvis have vęret bedre end denne stųrrelse. Alt i alt et godt produkt. Ingen klager.
0
Godt bur - dårlig app
Hej - 10. apr. 2021
Har brugt CellMate i et stykke tid. Appen og funktionerne er skuffende, mens det er svęrt at give kontrollen til andre. Buret er behageligt at bruge. I sidste uge oprettede buret ikke forbindelse til appen. Endte med at rive buret fra hinanden (overraskende nemt). Ęrgerligt at appen er så dårlig, da der er fantastiske muligheder for buret.
0
En sjov ting
Anonymous - 13. mar. 2024
Appen er lidt rodet og uoverskuelig. Låsen kan nogle gange gnave, så begynd ikke at bruge timeren i lang tid. Holy Trainer er meget mere behagelig og praktisk, hvis du har din partner inden for rækkevidde. Men det er sjovt, hvis du er på afstand. Derudover kan du trække en ledning rundt om låsen i stedet og bruge den til at låse en kasse med nøgler til dine håndjern, for eksempel.
Maskinoversat fra sinful.se

CELLMATE App Styret Kyskhedsbælte Long

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS