TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Chakrubs The Heart Original Rosen Quartz Dildo var 1

Chakrubs The Heart Original Rosen Quartz Dildo

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.595,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Lad Kærlighedens krystal være med til at give dig en helt særlig intim oplevelse med The Heart Original Rosen Quartz Dildoen fra Chakrubs.

Rosen Quartz er kendt som hjertets og den uforbeholdne kærligheds sten. Den har en iboende rolig, feminin energi og hjælper dig til at komme i bedre kontakt med dit hjerte chakra og din egen sensuelle kraft.

Stenen bruges i krystal terapi og healing til at fremme netop disse aspekter. Den tradition har Chakrubs udviklet til nu også at omfatte en dildo i den smukke lyserøde sten. En dildo som tillader dig både fysiske og åndelige oplevelser.

Rosen Quartz dildoen har et ergonomisk design og en lækker tyngde, som gør at den ligger godt i hånden og føles behagelig glat og kølig mod din hud.

Naturmaterialet vil hurtigt tilpasse sig din krops temperatur, men ligesom med en dildo i glas eller stål kan du varme den op eller køle den ved at putte den i tempereret vand.

Du kan også lade solen varme din Chakrub Rosen Quartz dildo og mærke, hvordan energien fra solen forplanter sig i dildoen og i din krop, når du tilfredsstiller dig selv med den.

MærkeChakrubsProduktvægt (g)450IndeholderOpbevaringsposeFuld Længde (cm)17.8Indførbar Længde (cm)15Diameter (cm)4.1Bredde (cm)4.1Primært Materiale100% Rosenkvarts krystalFarveRosaAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberMed smykkestenSprogEngelskSKU16686
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den bedste naturlige
Den form, hvor den bliver gradvist bredere , gør den ideel til udvidelse. god størrelse . Lækkert naturligt materiale. god tyngde.miljø krævende - 4. jul. 2019

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS