Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Clear Sensations Penis Extender Sleeve med Vibrator var 1

Clear Sensations Penis Extender Sleeve med Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Clear Sensations Sleeve med Vibrator er med til at give dig ekstra fylde under legen, samtidig med at du får nydelse fra vibrationerne omkring penisroden.

I enden af sleevet har Clear Sensations Penis Extender dutter, der stimuler kvinden ved penetrering. 

Sådan bruger du Clear Sensations Penis Extender Sleeve med Vibrator: Før sleevet ned over penis, gerne i stiv tilstand. Det kan være en fordel, at smøre glidecreme på penis, inden sleevet sættes på, for at gøre påføringen nemmere. Efter påsætningen kan I også anvende glidecreme udenpå sleevet, da det giver kvinden den mest naturlige følelse og den største nydelse.

Når Clear Sensations Sleeve er påført giver det dig min. 18 cm ren nydelse i længden og min. 3,5 cm. i diameter

Sleevet rengøres med sexlegetøjsrens og varmt vand.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ret godt produkt, men...
bat - 26. feb. 2018
Jeg er i et lesbisk forhold og har nogle gange brugt lidt af et lignende produkt på en dildo for at eksperimentere. Siden den fųrste penis-sok/sleeve var brugt op, har jeg kųbt flere lignende produkter, men ingen af dem har vęret i nęrheden af at vęre så gode. De er normalt af de samme materialer som denne, men den er den mest holdbare derude. Jeg mener, den her revner eller går ikke i stykker. I stedet slides den bare ved brug, uanset hvor meget du passer på den ifųlge instruktionerne. Sammenlignet med andre lignende var denne strękbar og forholdsvis nem at sętte på dildoen. Den tykkere spids var en udfordring, og vi har spekuleret på, om den overhovedet er beregnet til at blive trukket over dildoen/penissen helt ned. Hvis ikke, hvorfor er den så hul? Og hvis ja, hvorfor er den så så tyk, at det er en udfordring at skubbe den på plads? Dildoen kom ned ved at bruge en vis kraft, men penis ville nęppe kunne modstå et lignende skub. Den nemmeste måde at få den på dildoen var ved at rulle den op som et kondom, sętte den på plads og derefter rulle penis-sleevet åbent over dildoen. Hvis du ikke skubber dildoen helt ud til sleeve-spidsen, så forbliver spidsen ret blųd. Hvis du sętter dildoen helt ud til sleeve-spidsen, så bliver spidsen til en noget tyk klump. Nogle nyder det, da det for nogle helt sikkert er en nydelsesfremmende faktor. Vibratoren virkede som den skulle, men jeg har ikke testet den i drift, så jeg kan ikke sige mere om den. Vibratorens fastgųrelsespunkt virker ikke sęrlig holdbart, men det virker så lęnge penis-sleevet er brugbart.
0
Magisk vibration.
Parterapi - 25. feb. 2020
Lidt »lųs« i spidsen, hvilket kan gųre penetration lidt udfordrende - men meget god vibrationseffekt. Forbliver på plads under akten. Materialet fungerer godt. Det er en god idé at varme den op i et vandbad for en mere naturlig fųlelse. Anbefaler den til par, der gerne vil prųve noget nyt – og klart anbefalet med vibration, til både ham og hende.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS