Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Cleopatra Klitoris Vibrator var 1

Cleopatra Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Forkæl din lidenskabelige perle med denne silkeglatte klitoris vibrator fra Cleopatras produktserie, mens den tilbeder dig som den dronning, du er. Hold den juvel-indkapslede knap inde og mærk de kraftfulde vibrationer mod dit følsomme punkt.

Den luksuriøse vibrator er beklædt med en fløjlsblød silikone overflade, der føles endnu mere lokkende, når først du påfører vandbaseret glidecreme og dermed opnår mere intens fornemmelse. Den V-formet spids giver mulighed for at målrette de 3 vibrationshastigheder og 7 vibrationsmønstre med præcision. Den brede flade lader dig sprede vibrationerne til et større område.

Klitoris vibratoren er vandtæt for våde stunder i badet og gør rengøring til en leg med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring. Oplad den via det medfølgende magnetiske USB kabel. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS