Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Close2You Arioso Trådløs Trippel Vibrator var 1

Close2You Arioso Trådløs Trippel Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Close2You Arioso er en trådløs vibrator til kvinder, der ønsker intens stimulation. Arioso stimulerer nemlig hele tre erogene zoner på samme tid, én gang; klitoris, vagina og anus. 

Hver af de erogene zoner har sin helt egen motor, der vibrerer og forkæler sig med dejlige vibrationer. Afhængigt af hvilket af de 7 vibrationsprogrammer du vælger, vil vibratoren stimulere alle tre steder synkront eller skiftevis for endnu større nydelse. 

Close2You Arioso er trådløs og styres med den brugervenlige fjernbetjening, der medfølger i pakken.  Nyd vibratoren alene eller lad din partnere tage kontrollen over fjernbetjeningen og din nydelse.

Vibratoren har et diskret, buet design, der følger kroppens form, og fordi den er lavet i fleksibel silikone, tilpasser formen sig til din krop for maksimal komfort. 

Bemærk: Selve Arioso er opladelig og oplades med den medfølgende USB-oplader. Fjernbetjeningen kræver 1 stk. A23 batteri, der medfølger i æsken.            

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS