TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Metal Worx Cock Cage var 1

Metal Worx Cock Cage

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Cock Cage fra Metal Wörx er et robust og stilfuldt kyskhedsbælte i poleret stål. Den er perfekt til pirrende dominans lege.

Kyskhedsbæltet hører til i den absolut luksuriøse ende af skalaen. Den er både robust og holdbar, og så er den selvfølgelig også stilfuld at se på.

Selve delen til at sætte omkring penis er fremstillet i flot gitterlignende metal. Øverst på kyskhedsbæltet er påsat en kraftig metal penisring. Det er på denne, at selve penisdelen fastlåses med en hængelås. Når man åbner hængelåsen, vil penisringen frigøre sig fra penisdelen, og det hele kan således tages af.

Der medfølger to nøgler til hængelåsen.

Selve penisringen har en diameter på ca. 5,2 cm (indvendig diameter: 4,8 cm). Delen til at sætte på penis er ca. 9 cm lang.

Kyskhedsbæltet leveres i en flot metalkuffert.

Sådan påsætter to Metal Worx Cock Cage: - Sæt metal-buret ned over penis. - Åbn metalringen og sæt den fast omkring roden af penis og kugler. - Sæt hængelåsen fast i ringen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lænket
Godt stykke arbejde, bortset fra at når den skal monteres så har den meget skarpe kanter på indersiden, den kunne måske have haft samme runde kanter som ydersid... Læs mere
Thomas R - 20. may. 2014
Ultimativ magt
Flot design, robust udført, låsen der medfølger er lidt klejn i det, men det er ikke svært at finde en lås der passer i størrelse. Den er nem at rengøre. Opbeva... Læs mere
Nielsen - 10. oct. 2013
Kinky tilføjelse til samlingen
Meget flot design og kvalitetsudførelse. Flot at skue og at bruge. Kan i modsætning til CB6000 Crom (se min anmeldelse) også benyttes til aktiv indtrængen i vag... Læs mere
Domina Anette. - 15. feb. 2013
Afmagt!
Et kyskhedsbur må være det ultimative magtmiddel! Masser af mulighed for at lege. Buret er utroligt lækkert lavet, flot designet og alene vægten signalerer kva... Læs mere
henrik - 30. sep. 2012

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS