TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
COLT Læder C/B Strop med H-Piece Divider var 1

COLT Læder C/B Strop med H-Piece Divider

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

199,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Forkæl dine testikler med masser af opmærksomhed med denne COLT læder C/B strop med h-piece divider. Divideren passer om både penis og testikler for et stramt greb, et erotisk look og intens, pirrende stimulation. 

Placer den primære ring rundt om skaftets base bag ved testiklerne. Brug divider stykket til at løbe mellem kuglerne, så de spredes, og løft sidestykkerne for at forbinde dem med den primære ring. Trykknapperne holder alting sikkert på plads, selv under intens leg. 

De justerbare stropper er både funktionelle og dekorative, giver din penis et løft og deler tvillingerne for øget sensitivitet og orgasmiske nydelse. Divideren forhindrer dine kugler i at trække sig helt sammen under ejakulation, hvilket bidrager til intense fornemmelser under onani og leg med din partner. 

Rengør stroppen med varmt vand og mild sæbe.

MærkeCalExoticsUndermærkeCOLTProduktvægt (g)22Fuld Længde (cm)23Diameter (cm)23Indre Diameter (cm)23Strækbar DiameterJaBredde (cm)2Primært MaterialeLæderFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, RussiskSKU26335
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS