TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Cottelli Trusser 3 Pak Sæt var 1

Cottelli Trusser 3 Pak Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Nu behøver du ikke længere vælge, hvilken en du helst vil have, for Cottelli har lavet en lækker pakke med hele 3 forskellige trusser til dig.

Når du længes efter komfort og stadig vil se forførende og sexet ud, kan du iføre dig de lækre bløde og elastiske hipsters, der er holdt helt i blonde med en fin, sort satinsløjfe foran.

Hvis det er tid til et mere forførende look, kan du vise din numse frem i open back trussen. Her får du enkel og behagelig mesh både for og bag, indrammet af let skinnende elastiske bånd, der står i flot kontrast til resten af trussens matte stof.

Sidst men ikke mindst er der den klassiske mini g-streng i blødt mat-sort mesh med samme skinnende elastiske bånd, der giver dig den helt perfekte pasform.

Den ultimative pakke, der passer til enhver lejlighed.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
3 forskellige måder at være fræk på
Jeg har købt denne pakke med 3 forskellige trusser til min kone. Trusserne er forskellige og meget frække på hver sin måde. Hun ser fantastisk ud i alle 3 par. ... Læs mere
Jim - 18. aug. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS