TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Cottelli Bondage Peekaboo Chemise var 1

Cottelli Bondage Peekaboo Chemise

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Underkast dig for din hersker imens du er iført denne peekaboo chemise fra Cottellis Bondage serie. Ved første øjekast vil det skinnende, tætsiddende outfit se ud til at dække mere end det afslører, men når først dine hænder er bundet bag på ryggen med de bløde manchetter, kan din partner åbne stoffet ved din barm. 

Den sexede chemise er fremstillet i et mix af transperant stof øverst ved barmen og omkring nakken, og det strækbare, matte materiale dækker resten. Halsudskæringen er dekoreret med en O-ring i metal, hvor der kan bindes en snor eller andet bondage udstyr fast, så soveværelset bliver forvandlet til en kinky legeplads. 

Foran er der dekoreret med trykknapper på det øverste stykke og nitter under taljen. Bagpå er der fastsat bløde manchetter ved taljen, som kan lukkes med velcro omkring håndledet. Der er 4 justerbare hofteholderstropper syet fast, så du kan fuldende det frække look med et par sexede strømper (som købes separat). 

Der medfølger en g-streng i samme matte materiale. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Smukt
Total sexet setBetina - 30. dec. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS