Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Cottelli Sort Luksus Korset Stropløs var 1

Cottelli Sort Luksus Korset Stropløs

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Her er der virkeligt tale om et luksus korset, med en rigtig flot pasform.

Foran lukkes det sorte luksus korset med små fine hæftelukninger og bagpå kan du mulighed for at snøre det ind, så det passer helt perfekt til din krop.

Luksus korsettet er stropløst og med stivere, der giver designet et fast look.

Et sort korset som dette er designet specielt til at fremhæve dine smukke kvindelige kurver, og du vil ikke blive skuffet når du ser resultatet. Korsettet kan bruges til både frække hjemmeaftener og til fester.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En rigtig livredder
Nina - 14. feb. 2020
Korsettet hjælper på varmen. Hvis jeg har fået kolde fødder er jeg opvarmet i kernen fordi korsettet er stramt omkring mine indre organer. Jeg har en kvindelig figur hvipsetalje og går med dette korset hele sommeren. Det stive korset er rammen om min figur og skal bare holde formen på plads. Jeg synes der er god bevægelighed med korsettet og det er også lækkert. Jeg anbefaler det varmt!
Lækkert produkt
L.H - 14. jul. 2015
Rigtig behagelig at have på, rigtig fin kvalitet. Går lidt højt op på ryggen/op mod nakken, så kan måske blive lidt for synlig under en stropløs kjole. Hvis man ligger mellem to størrelser, tag da den mindste. Jeg er ellers en XL i andre bluser og bruger 85F i BH, men skulle her bruge en L. Lækkert, at den går så langt ned på hoften, så man ikke risikerer "muffinform". Giver rigtig flot talje. Er lidt svært at snøre selv, der skal man have en hjælpende hånd, da den er så lang.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS