TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Crave Duet Luksus Genopladelig Vibrator var 1

Crave Duet Luksus Genopladelig Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du er til designer sexlegetøj, skulle du prøve Crave Duet Luksus USB Vibratoren. Dette er créme de la créme inden for kvalitetsvibratorer, hvor sofistikeret møder sexet. Hvis du vil forkæle dig selv eller din kæreste med et stykke sexlegetøj der oser af stil og luksuriøsitet, og som samtidig kan bringe dig til uanede højder, så er denne vibrator det helt rigtige valg.

Vibratoren er lavet i San Francisco, og her har folkene bag virkelig tænkt over både design og performance. Det er i de to spidser, hele herligheden foregår. Og sikke en af slagsen! Crave Duet har 4 vibrations hastigheder og 4 forskellige vibrations indstillinger. En af funktionerne er, at vibrationerne veksler mellem de to spidser. En anden er, hvor spidserne pulserer, hvilket er meget pirrende og giver utrolige, intense oplevelser.

Crave opbevares i et eksklusivt læder-etui, så du kan tage den med dig hvor som helst, og som både beskytter denne lille juvel, men også signaler høj kvalitets-værdi.

Vibratoren er bare 11,4 cm lang 3 cm i diameter, men trods dens lille størrelse, er vibrationerne utrolig kraftige, men den er samtidig meget støjsvag.

Den er 100 % vandtæt, og derfor også oplagt til at tage med under bruseren eller i badekarret. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS