Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator var 1

Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
999,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil du opleve dybe og kraftfulde vibrationer i smuk indpakning? Mød den underskønne Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator.

Vibratoren er designet til at ligge perfekt i din håndflade og følge din vulvas konturer. Den bløde overflade er bøjelig, så du let kan placere og justere stimulationen.

Leg dig gennem 10 indstillinger af rumlende vibrationer, der ved hjælp af den lille forhøjning på overfladen rammer præcist på din klitoris, men også forplanter sig i de mange sensitive nervebaner omkring.

Dame POM er vandtæt, så du kan tage dine lege med under bruseren, hvad enten du forkæler dig selv eller lader din partner tage din nydelse i sin hule hånd. 

Den lydsvage vibrator er fremstillet i silkeblødt silikone og indeholder ikke ftalater. Den oplades let via det medfølgende USB-kabel. Der medfølger ydermere en opbevaringspose.

MærkeDame Products
Produktvægt (g)77
IndeholderOpbevaringspose
Fuld Længde (cm)8.2
Diameter (cm)5.5
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Brugstid (min.)60
Vibrationsmønstre5
Vibrationshastigheder5
FarveGrøn
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Vandtæt, Lydsvag
SprogKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Hollandsk
SKU21357
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vidunderlig
glad - 25. apr. 2022
Fuldstændig fantastisk. Bruger den i timevis. Kan ikke lade den være. Elsker når den "slikker" mig utrætteligt med lange, vidunderlige drag, mens hænderne er frie til at stimulere brystvorterne. Uhhh den er SÅ skøn.
God størrelse men upræcis stimuli
Trunte - 23. dec. 2019
Den har en perfekt størrelse, men rammer ikke mine punkter
Lidt skuffet
Anmelder - 31. jul. 2019
Dejligt materiale, lydløs og mange fine indstillinger, men på konstant vibration er den for svag!
Alle pengene værd
Kæmpe fan - 25. jul. 2019
Det her er den bedste vibrator, jeg nogensinde har ejet! Jeg er kørt død i batteridrevne bullet vibratorer med overfladiske vibrationer og fundet ud af, hvor fantastisk det føles, når alle nerverne i venusbjerget, kønslæberne og klitoris bliver stimuleret, for WOW - det kan ikke sammenlignes! POM er blød, lækker og har et super eksklusivt udtryk. Vibrationer er så dybe og rumlende som intet andet jeg har prøvet, og det gør en verden til forskel. Selv på laveste niveau bliver kønnet vækket og lysten vokser bare helt ud i tæerne! Virkelig et fantastisk produkt, som giver mig den ene orgasme efter den anden uanset om jeg bruger den alene eller sammen med min kæreste.
Åh ja!
M8 - 2. aug. 2020
Fantastisk lille ting. Fuld af pep! Ved at vende den rundt kan du nemt udforske forskellige vibrationer og kontaktflader. Du kan også ęndre programindstillingerne, så der er meget at vęlge imellem. Lęste, at folk havde nogle problemer med knapperne, og det er nok en god idé at prųve disse, fųr du vęlger glidecreme. Personligt syntes jeg, at knapperne er helt i orden. Generelt godt design, super nem at rengųre, et plus at den er vandtęt, stųrrelsen er også praktisk til rejser. Thumbs up på alle punkter fra mig. :)
0
Meget dårlig, virker ikke rigtig
Mig - 5. aug. 2019
Meget dårlig, virker ikke rigtig
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS