Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Danish Skin Care Shaving Gel var 1

Danish Skin Care Shaving Gel

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Danish Skin Care Shaving Gel er en dansk unisex barber gel, der sikrer dig tæt barbering uden irritation, uanset hvor på kroppen du burger den. F.eks. er den ideel til intim barbering. Geleen er 100 % fri for parfume og farvestoffer, og den kan bruges af alle hudtyper.

Danish Skin Care Shaving Gel er drøj i brug og fordeles let på huden. Geleen skummer ikke som almindelig barberskum, men lægger sig som et blødt og beskyttende lag oven på huden. 

Sådan bruger du Danish Skin Care Shaving Gel:  Påfør geleen på fugtig hud og barber som normalt. Danish Skin Care anbefaler, at du renser barberbladet efter hvert strøg, for at opnå det bedste resultat. Efter barberingen skyller du din Shaving Gel af igen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig godt produkt!
Christian - 28. oct. 2014
Et rigtig godt produkt der kan bruges af alle! Man kan opnå en meget tæt barbering, og huden er blød og glat længe efter. Produktet har en lidt anderledes konsistens end de fleste er vant til med Shaving Gels, men det gør den ikke mindre brugbar; det kræver blot lidt tilvænning. Der er stort set ikke nogen røde knopper eller indgroede hår.
lækker barbering uden knopper!
camilla - 16. jan. 2014
Sikke et dejligt produkt til intim-barbering. Mine røde knopper er væk og det svier slet ikke når jeg bruger produktet. Jeg giver kun produktet 4 stjerner i brug, fordi jeg lige skulle vænne mig til konsistensen af produktet - men efter nogle gange, er det bare helt super!
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS