Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Dialogspillet Bedre Kommunikation I Parforholdet var 1

Oversigt

Dialogspillet er et dansk spil, som er udviklet til at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i dig og din partners samtaler. Det er et spil, der kan erstatte hverdagens snak om madpakker, pligter og problemer med forelskelsens dybe samtaler.

Spillet er udviklet som et værktøj til parterapi og kommunikationstræning, men det kan også sagtens bruges som inspirationskilde til bedre kommunikation i parforholdet.

Spillet er sjovt, nært og varmt at spille. Det skaber gensidig respekt, og man lærer virkelig hinanden at kende. Husk, at dybe samtaler er den lim, der holder sammen på parforholdet.

Spillet består af 60 kort med i alt 360 spørgsmål om bl.a. parforhold, familie, job, kærlighed, værdier og drømme. Kortene leveres i en flot trækiste, hvor der udover de 60 spørgsmålskort også ligger en spillevejledning og en terning.

Dialogspillet er den oplagte kærestegave.

Det er den danske par terapeut Tomas Friis, der har udviklet Dialogspillet.

Eksempler på spørgsmål fra spillet: - Hvilke fem ufravigelige krav har du i et parforhold. - Prøver du nogle gange at gøre din kæreste jaloux? - Hvad er vigtigst for din kæreste: løn eller jobindhold? - Hvilke gaver bliver du mest glad for? - Hvornår har du ikke lyst til sex med din kæreste?

MærkeDialogspillet
Produktvægt (g)225
IndeholderKort, Instruktioner, Terninger
Fuld Længde (cm)22
Bredde (cm)9
FarveSort
SprogDansk
SKU13109
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke opbyggende!
Sara - 27. oct. 2022
Vi har prøvet mange samtalekort og elsker faktisk disse….så dette skulle da bestemt også prøves. Mange er spørgsmålene er bestemt ikke opbyggende for relationen og vi har sprunget flere spørgsmål eller hele kort over, da det bestemt ikke er positiv ladet spørgsmål. Faktisk oplever vi at en dele spørgsmål er ladet negativt og vil trække ned i stedet fir at bygge op.
godt for det faste forhold
forældre i forhold - 1. feb. 2022
spillet åbner op for samtaler man ellers ikke ville have. det giver reflektion og stof til eftertanke
Bedre end forventet
Be - 1. jan. 2022
Spillet er som beskrevet - god til at starte en dialog med. Det er ikke kedelige spørgsmål. Det er nogle gode spørgsmål, som vi i hvert fald ikke selv var kommet på - som giver anledning til at reflektere over sig selv, sin rolle som kæreste, om kan kunne gøre noget bedre eller anderledes, og om man har nogle behov eller eventuelle tanker som ens partner ikke ved. Det lille hæfte der følger med, er også nyttigt at læse inden man går i gang, så man samtidig lærer at arbejde på kommunikationen imens man spiller.
Godt for parforholdet
Sara - 4. nov. 2021
Giver anledning til god dialog og snakke om andet end de praktiske ting i hverdagen
Godt spil
Mm - 15. sep. 2021
Godt spil og redskab ??
Dyrt.
Lulu - 1. jul. 2021
Spillet er købt som en gave, men jeg blev ærlig talt ret skuffet da det kom hjem. Det var MEGET småt, og ikke engang forseglet el lign selve spillet. Der ligger de der kort som fylder ca et sæt spillekort plus minus. Og så en discount terning og spilleregler. Og æsken er vist forsøgt lavet så den ser eksklusiv ud. Det er dog slet ikke tilfældet, det er tynd tynd træ som med garanti knækker meget hurtigt. Prisen er ret voldsom i forhold til hvad man får. Jeg blev ihf skuffet.
Fint at bruge til at få snakken igang
Carina Andersen - 13. dec. 2020
Vores forhold har været præget af diskussioner den seneste tid dette spil har medvirket til at lytte til hinanden og huske på hvorfor vi elsker hinanden. Alt i alt er det et godt alternativ til parterapi og kan få par til at finde frem til kommunikation igen.
Mega gode spørgsmål
A - 23. apr. 2020
Mange timers dialog med hinanden om en masse emner man normalt ikke får snakket om.
De andre anmeldelser passer :)
Pernille - 9. jan. 2020
Min partner og jeg har ikke prøvet at spille endnu, men vi har kigget på et par kort og synes spørgsmålene er interessante. Noget der overraskede mig var, at der følger en bonusinstruktionsbog med, som indeholder mulige øvelser du og din partner kan gøre for at forbedre forholdet. Det er øvelser som hovedpude-møde hvor man i 2 minutter skal fortælle om hvad man har kæmpet med eller været glad for i dag. Generelt vil jeg mene dette spil og ekstra øvelser er skabt for, at man kommer tættere på hinanden. På mig virker eet som et "shit vi skal gøre noget NU ellers dør vi for altid!" Det var jeg ikke forberedt på, da min intention med købet var blot at grave dybere og få et dybere forhold. Hvilket jeg sagtens tror spørgsmålene og øvelserne kan bidrage med!
Klart en anbefaling
Anne - 12. aug. 2019
Rigtig godt spil til at få en masse spændende snakke, man ikke nødvendigvis ville have fået. Reglerne for spillet er simple og det giver meget, at de overholdes. Der er god variation af spørgsmål - kan klar anbefales.

Dialogspillet Bedre Kommunikation I Parforholdet

299,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS