Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Discover Your Lover Kinky Parspil var 1

Discover Your Lover Kinky Parspil

279,00 kr.209,25 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Opdag nye kinky sider af din partner med denne særlige version af det populære parspil Discover Your Lover, hvor intet længere er vanilje!

Alle de 240 intime spørgsmål og frække udfordringer kredser nemlig om det kinky og grænsesøgende.

Tænder I på tanken om rollespil, fetish, BDSM, voyeurisme, sanseleg og andre mørke og kinky discipliner, er dette spil den perfekte start på en hed aften.

Ved at følge de simple regler skiftes I til at trække et kort, som kræver, I svarer på et spørgsmål eller kaster jer ud i en udfordring. Hvis noget går over en grænse, springer I naturligvis bare over. Dette er spillet, hvor alt er muligt, men intet er et must.

Spillet, som er på engelsk, kan også benyttes sammen med bræt og kort fra basisversionen af Discover Your Lover.

MærkeTease & Please
SKU16591
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Too american/British
T - 15. mar. 2024
For a Scandinavian, it was irrelevant
Overraskende lidt indhold
Daniel - 15. may. 2017
OBS! Vi spillede Discover Your Lover 100% Kinky uden grundspillet. Discover Your Lover 100% Kinky indeholder mindre materiale end man skulle tro: Der er 60 opgaver til hvert køn, men de er identiske, og nogle af opgaverne går igen i flere kategorier, hvilket gør mere end halvdelen af opgave kortene overflødige. Desuden er mange af opgaverne ikke noget man kan have sjov med nu og her, men noget som lagde sig i fremtiden som fx former for rollespil. Spørgsmålene var for os meget lærerige (for andre måske mindre så), men de eneste spørgsmål vi synes var sjove at få under legen var intim spørgsmålene, der som de eneste reelt set handlede om at lære hinanden bedre at kende. Det var de så også acceptabelt gode til. Det der virkelig skuffede, var dog niveauet af kinky. Spillet kommer bredt rundt om møllen af fetishes, men dybde og udfordring var der ikke meget af. Det vil selvfølgelig komme an på parret der spiller, men jeg kan ikke forestille mig at nogen der bare overvejer at købe spillet her, vil føle deres grænser blive rykket eller overskredet, og det skuffer voldsomt. Alt i alt havde vi dog en sjov og hyggelig aften i selskab med Discover Your Lover 100% Kinky, efter vi valgte ikke at følge de vedlagte regler og i stedet bruge spillet på vores egen måde. Det kommer nok desværre kun frem en enkelt eller to gange mere før der ikke er mere materiale eller sjov at hente i det, men det betyder også at det er nemt at låne ud til kammerat- og vennepar. Som en afsluttende note: Det kunne muligvis være meget sjovt at spille som en del af noget swing/par-mod-par lignende hurlumhej - hvis man vel at mærke hælder til den slags sjov.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS